Bilutleie på Sharm el-Sheikh Flyplass

 

Mest populære i Sharm el-Sheikh Flyplass

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Sharm el-Sheikh Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Sharm el-Sheikh Flyplass-stasjon

Adresse

Sharm el Sheikh Int. Airport, . Sharm el Sheikh, Egypt
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
10:00 - 20:00
Helligdager
10:00 - 20:00

Våre tjenester ved Sharm el-Sheikh Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt bilutleie på Sharm el-Sheikh flyplass har et godt utvalg av leiebiler fra bilprodusenter i verdensklasse. Alle våre kjøretøy er under et halv år gamle og tilbys for svært konkurransedyktige priser. Bestill din foretrukne bil her på våre nettsider og legg til eventuelle ekstratjenester som GPS, barnesete eller ekstra sjåfør om dette er ønskelig. Vi garanterer at du får en leiebil innen ønsket bilkategori, men en eksakt modell avhenger av hva som er tilgjengelig når du ankommer. Uansett vil vi sørge for at du får en god leiebilopplevelse under ditt opphold i en av Egypts fremste badebyer.
Hvordan skaffe leiebil på Sharm el-Sheikh flyplass?

Hvordan skaffe leiebil på Sharm el-Sheikh flyplass?

Sharm el-Sheikh internasjonale lufthavn (SSH) ligger 18 kilometer nordvest for sentrum av feriebyen Sharm el-Sheikh. Etter at du har forlatt bagasjeområdet, er det bare å følge skiltingen frem til området for bilutleie der vår oransje skranke vil skille seg. Her vil våre lokalkjente servicemedarbeidere informere deg om leiebilavtalen og eventuelt gi deg verdifulle reisetips og veibeskrivelser i denne regionen. Med en leiebil fra Sharm el-Sheikh flyplass får du et komfortabelt opphold og kan enkelt forflytte deg dit du vil, når du vil.
Hva du kan oppleve med leiebil fra Sharm el-Sheikh flyplass?

Hva du kan oppleve med leiebil fra Sharm el-Sheikh flyplass?

Beliggende på sørspissen av Sinaihalvøya i Egypt, er Sharm el-Sheikh en ettertraktet feriedestinasjon både for utenlandske og lokale turister. Når du henter din leiebil på Sharm el-Sheikh flyplass, kan du raskt og effektivt ta deg frem til ditt hotell etter den lange flyturen. Rødehavet er et eldorado for snorkel- og dykkeentusiaster, og med et eget kjøretøy kan du enkelt finne din drømmedestinasjon i området. Ta også en kjøretur innover i landet, gjennom Sinaiørkenen, til det kjente Sinaifjellet som også kalles Moses' fjell. For de morgenfriske, anbefales det å ta fotturen til toppen av fjellet for å oppleve spektakulære soloppganger.
Show more

Greit å vite når du leier på Sharm el-Sheikh Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Sharm el-Sheikh Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Sharm el-Sheikh Flyplass må du være minst 20 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Sharm el-Sheikh Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Sharm el-Sheikh Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 64 anmeldelser
Service under og etter utleien
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(4,9)
Kjøretøyretur
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie på Sharm el-Sheikh Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Sharm el-Sheikh Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Sharm el-Sheikh Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Sharm el-Sheikh Flyplass

Vis mer