Bilutleie
Willemstad/Sunscape Curacao Rs
Kollaps
Curacao // Willemstad // Willemstad/Sunscape Curacao Rs
Endre personlige detaljer

Leiebil Willemstad/Sunscape Curacao Rs: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: 78 Dr. Martin Luther King Blvd
  . Willemstad CW +599-94613089
 
Stasjonstype: By
GDS- kode: CURC02
Åpningstider
Ma. - Fr.09:00 - 13:00
Lø.09:00 - 12:00
 
 

Vi ønsker velkommen til Sixt bilutleie på Sunscape Curaçao Resort i Willemstad! Dette flotte hotellet ligger rett ved kysten der det er behagelige badetemperaturer året rundt, og skaffer du deg et kjøretøy her, ligger hele Curaçao for dine føtter. I dette strøket i Willemstad finner du flere førsteklasses barer og spisesteder der du kan nyte gastronomiske opplevelser og forfriskninger, og hele familien vil ha moro av Dolphin Academy mot sørøst der dere kan komme nær innpå disse utrolige dyrene. Det er mange vannbaserte aktiviteter du kan bedrive med i Curaçao, som snorkling og arrangerte båtturer der du kan få sett det rike dyrelivet under havoverflaten. Vi har kjøretøy som passer både for deg som er her med din partner, i forretninger eller med familien.

Fordelene med å leie bil på Sunscape Curaçao Resort i Willemstad

Du får alltid service fra øverste hylle når du benytter deg av Sixt, og vi oppgraderer stadig bilflåten vår for at du skal få den nyeste teknologien. Velg mellom kategoriene økonomibiler til hyggelige priser, 4x4 for ekskursjonsturer, familiebiler til normalbruk eller luksusbiler så du kan unne deg selv noe spesielt. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Vi inkluderer alltid blant annet tredjepartforsikring og ubegrenset kjørelengde i prisen, slik at du kan se hele Willemstad ut og inn, og air condition gjør at du slipper intens varme i solsteken. Som ekstrautstyr kan du enkelt bestille barnesete til den lille, eller ekstra førertillatelse for at en ekstra sjåfør kan avløse deg. Bestill en leiebil fra oss for å se om vi leverer det vi lover.

 

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Fr.09:00 - 13:00
Lø.09:00 - 12:00

Kontakt

Sixtstasjon Willemstad/Sunscape Curacao Rs CURC02 78 Dr. Martin Luther King Blvd . Willemstad 12.089891, -68.902926 +599-94613089

Sixtstasjon Willemstad/Sunscape Curacao Rs CURC02

78 Dr. Martin Luther King Blvd
. Willemstad
 
Telefon +599-94613089

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • Sportsbiler og cabriolet
 • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service