Bilutleie i Willemstad

 

Mest populære i Willemstad

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Curacao Flyplass Hato som starter den 10.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Willemstad

Hvordan du ordner med leiebil i Willemstad

Hvordan du ordner med leiebil i Willemstad

Tenk deg den unike friheten av å kunne besøke de stedene som passer deg best her på denne paradisøya, og med prisene våre er det ofte penger å spare i tillegg til tid. Med Sixt bilutleie i Willemstad kan ønskene dine raskt bli virkelighet, og vi har kjøretøy med ny og oppgradert teknologi. I utvalget vårt finner du familiebiler til praktisk bruk, romslige SUV-modeller, rimelige økonomibiler  eller sportsbiler du kan kose deg litt ekstra med. Det følger fri kjørelengde med alle leiebilene våre, siden du vil holde deg travelt opptatt med å utforske Willemstad og resten av Curaçao. Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Willemstad og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Det er også tredjepartforsikring og lokasjonstillegg medberegnet i prisen, mens oppgraderinger som ekstra førertillatelse og barnesete kan forenkle bilturen din og er tilgjengelig for små ekstrabeløp. Mange velger å reise til Willemstad med fly, derfor har vi lagt en av våre stasjoner på Curaçao internasjonale flyplass (CUR) slik at du enkelt kommer i gang med turen. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Ting du kan gjøre med leiebil i Willemstad

Ting du kan gjøre med leiebil i Willemstad

Willemstad er av såpass størrelse at den strekker seg nesten på tvers av Curaçao, og du vil kunne se mange fargerike bygårder og kvartaler mens du kjører gatelangs. Her er det også mange muligheter for badeliv, og temperaturene i Karibia er deilige året rundt. Kom deg også nordvestover fra Willemstad til Christoffelpark der du kan beskue mye flott natur, og en rundtur i Willemstad er ikke å forakte med de mange interessante bystrøkene du kan oppleve her. En leiebil i Willemstad gjør rundreisen enkel for deg.
Show more

Greit å vite når du leier i Willemstad

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Willemstad?
For å leie en bil med SIXT ved Willemstad må du være minst 23 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Willemstad.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Willemstad?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Willemstad. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Willemstad

Hva trenger jeg for å leie en bil i Willemstad?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Willemstad?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Willemstad?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?