Bilutleie på Curacao Flyplass Hato

 

Mest populære i Curacao Flyplass Hato

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Curacao Flyplass Hato som starter den 10.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Curacao Flyplass Hato-stasjon

Adresse

Plasa Margaret Abraham, . Willemstad, Curacao
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
08:00 - 21:00

Våre tjenester ved Curacao Flyplass Hato

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt har mange gode tilbud for deg som ønsker å bestille leiebil fra Curaçao flyplass. Med vår lange erfaring og konkurransedyktige priser, er Sixt et godt valg når du ønsker friheten og mobiliteten som et eget kjøretøy gir deg. Fra vår filial på flyplassen i Curaçao kan du velge mellom kategorier som sedan og stasjonsvogn, sportsbil og cabriolet eller 4x4 — alle fra anerkjente produsenter med høy komfort. Vi sørger for at du får en bilmodell innen ønsket bilkategori, men en spesifikk modell avhenger av tilgjengeligheten ved ankomst. Nyt godt av fri kjørelengde som vi inkluderer med alle våre bilmodeller, og tredjepartsforsikring gjør at du kan føle deg trygg på veiene. Det er også mulig å legge til tjenester som GPS og ekstra sjåfør for et mindre beløp.
Hvordan skaffe leiebil på Curaçao flyplass? Curaçao flyplass (CUR), eller Hato internasjonale lufthavn som den også kalles, er den eneste flyplassen på øya med beliggenhet cirka 11 kilometer fra hovedstaden Willemstad. Sixt sin skranke for bilutleie på Curaçao flyplass er sentralt lokalisert straks du har forlatt området for bagasjeutlevering. Her vil en av våre imøtekommende ansatte ta imot deg når du ankommer og besvare spørsmål du måtte ha om leiebilavtalen eller gi deg lokale reisetips på øya.
Opplev en av Nederlands eksotiske øyer i Karibia

Opplev en av Nederlands eksotiske øyer i Karibia

Curaçao er den største og mest folkerike av de såkalte ABC-øyene i Karbia, som i tillegg består av Aruba og Bonaire. Med leiebil fra Curaçao flyplass kan du besøke Fort Amsterdam, svømme med delfinene på Dolphin Academy Curaçao og få med deg Mikve Israel-Emanuel-synagogen, eller du kan finne den stranden som passer deg best. I den moderne hovedstaden Willemstad kan du spise godt på en av de mange restaurantene eller handle eksklusive merkeklær i shoppinggaten. Gamlebyen, som er listet som UNESCOs verdensarv, og de fargerike husene på havnen i Willemstad, er også verdt å få med seg.
Show more

Greit å vite når du leier på Curacao Flyplass Hato

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Curacao Flyplass Hato?
For å leie en bil med SIXT ved Curacao Flyplass Hato må du være minst 23 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Curacao Flyplass Hato.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Curacao Flyplass Hato?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Curacao Flyplass Hato

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Curacao Flyplass Hato?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Curacao Flyplass Hato?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Curacao Flyplass Hato

Vis mer