Bilutleie
Liberia
Kollaps
Costa Rica // Liberia
Endre personlige detaljer

Leiebil Liberia: Sixt Bilutleie online

Du vil gjøre lurt i å vurdere Sixt hvis du skal leie bil i Liberia, siden vi er en av de eldste tilbyderne innen bilutleie i bransjen og har en flåte med alltid oppdaterte kjøretøy. Fra Liberia kan du både foreta dagsturer i vakkert tropisk landskap og komme deg til den vakre stillehavskysten. I utvalget vårt kan du velge mellom familiebiler for mindre reisefølger, økonomibiler til fornuftige priser, premiummodeller for luksusfølelsen eller 4x4 dersom du vil kjøre utenfor allfarvei. Det er flere avgifter og forsikringer medberegnet i prisen, noe som sparer deg for ekstrautgifter.

 
 • Liberia (Costa Rica) Flyplass
  Plaza Futura Guanacaste
  50101 Liberia

  Ma. - Sø.08:00 - 19:30
  Helligdag08:00 - 19:30
  Reserver ved denne stasjonen

 • Liberia (Costa Rica) Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Plaza Futura Guanacaste
  50101 Liberia

  Ma. - Sø.08:00 - 19:30
  Helligdag08:00 - 19:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan du ordner med leiebil i Liberia

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Liberia og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Air condition er standardutstyr i alle modellene våre siden det er et varmt klima i Costa Rica, og du kan lett bestille tilleggstjenester som navigasjonssystem og internett i bilen for at alle passasjerene skal kunne være engasjerte underveis på bilturen. Vi har vår stasjon for bilutleie på Liberia flyplass (LIR), siden mange ankommer med fly. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Liberia

Siden Liberia ikke ligger i de mest populære turiststrøkene i Costa Rica, vil du her finne vennlig befolkning og en stemning som er mye mer tilbakelent enn i for eksempel hovedstaden. Kjører du fra Liberia til kysten, er det en rekke praktfulle strender som venter på deg, for eksempel Playa Hermosa og El Coco. Du anbefales også å ta turen østover til vulkanen Rincón de la Vieja med tropisk vegetasjon og flere små landsbyer beliggende langs åssidene. Sixt venter spent på ditt oppmøte.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service