Bilutleie på Liberia (Costa Rica) Flyplass

 

Mest populære i Liberia (Costa Rica) Flyplass

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Liberia (Costa Rica) Flyplass som starter den 10.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Liberia (Costa Rica) Flyplass-stasjon

Adresse

Plaza Futura Guanacaste, 50101 Liberia, Costa Rica
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
08:00 - 19:30
Helligdager
08:00 - 19:30

Våre tjenester ved Liberia (Costa Rica) Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Med leiebil fra Liberia flyplass blir det enkelt for deg å utforske de spennende områdene i Mellom-Amerika. Våre komfortable kjøretøy vil ta deg dit du vil, når du vil. Fra vår utleiestasjon på flyplassen kan du velge blant kategoriene sedan og 4x4 med bilmerker fra noen av verdens ledende bilfabrikanter. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Det er også mulig å legge til tilleggstjenester som GPS og ekstra sjåfør når du reserverer leiebil. Som en av bransjens ledende bilutleiere, kan du være trygg på at du får en optimal leiebilavtale når du velger Sixt bilutleie på Liberia flyplass.
Hvordan skaffe leiebil på Liberia flyplass?

Hvordan skaffe leiebil på Liberia flyplass?

Det offisielle navnet på Liberia flyplass (LIR) er Daniel Oduber Quirós internasjonale lufthavn. Den er en av landets fire flyplasser, og ligger cirka 12 kilometer vest for byen Liberia på nordøstkysten. Flyplassen er en viktig inngangsport for turister som vil oppleve Stillehavskysten og det vestlige Costa Rica. Når du har hentet din bagasje, kan du følge skiltene i ankomsthallen frem til området for bilutleie hvor våre serviceinnstilte ansatte vil stå klare til å ta imot deg.
Hva du kan oppleve med leiebil fra Liberia flyplass?

Hva du kan oppleve med leiebil fra Liberia flyplass?

Liberia har i overkant av 50 000 innbyggere, og dette er et naturskjønt område med mye å oppleve. Med din egen leiebil fra Liberia flyplass kan du lett komme deg rundt i regionen som er spesielt viktig for landets turisme. Ta en tur til Volcán Arenal nasjonalpark cirka to timer øst for Liberia flyplass, der du kan oppleve vulkanen Arenal som fremdeles er aktiv. Derfra er det bare noen kilometer til den vakre La Fortuna-fossen. Frister det mer med fysiske utfordringer, er rafting i elven Tenorio en spennende opplevelse, og et besøk til en av landets kaffeplantasjer gir rik lærdom om en av landets viktigste eksportvarer. SIxt ønsker deg et trygt og komfortabelt opphold på Costa Rica.
Show more

Greit å vite når du leier på Liberia (Costa Rica) Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Liberia (Costa Rica) Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Liberia (Costa Rica) Flyplass må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Liberia (Costa Rica) Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Liberia (Costa Rica) Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,9
Basert på 760 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(5,0)
På Sixt-stasjonen
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie på Liberia (Costa Rica) Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Liberia (Costa Rica) Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Liberia (Costa Rica) Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Liberia (Costa Rica) Flyplass

Vis mer