Bilutleie i San Jose

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i San Jose

*Prisene ble beregnet den 01.02.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved San Jose (Costa Rica) Flyplass som starter den 08.02.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved San Jose

Hvordan du ordner med leiebil i San José

Hvordan du ordner med leiebil i San José

Sixt bilutleie i San José gjør det enklere enn noen gang å ordne med leiebil i hjertet av Costa Rica, og herfra er det mulig å reise på dagsturer til både Det karibiske hav og stillehavskysten. I utvalget vårt finner du kjøretøy som dekker hovedsakelig alle mulige reisebehov, og prisene våre passer for alle slags reisebudsjetter. Her finner du nemlig økonomibiler, familiebiler til normalt bruk, 4x4, luksusbiler så du har noe helt spesielt eller minibusser med ekstra mange seter. Alle leiebilene våre har flere avgifter og forsikringer inkludert i prisen, samt air condition for å holde en behagelig temperatur i bilen. Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i San José og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi har en rekke tilleggstjenester tilgjengelige, for eksempel internett i bilen og lokalt SIM-kort dersom du vil bruke smarttelefonen din mye. I tillegg kan GPS gjøre at du finner fort frem. Dersom du ankommer Costa Rica med fly, har vi selvsagt en filial på San José flyplass for enkel aksess. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Attraksjoner du kan besøke med leiebil i San José

Attraksjoner du kan besøke med leiebil i San José

Fra San José har du tilgang til både tropiske skoger og deilige strender langs stillehavskysten, men hovedstaden i seg selv har også mye å by på. San José er svært rik på kultur, og du kan besøke flere storslagne teatre som for eksempel nasjonalteatret og Melico Salazar. Kom deg til den vakre japanskinspirerte parken Okayama der du kan få ro i sjelen, og i Simón Bolívar dyrehage kan hele familien ha en hyggelig dag. Sixt ser frem til å forsyne deg med en leiebil i San José.
Show more
Greit å vite når du leier i San Jose
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i San Jose?
For å leie en bil med SIXT ved San Jose må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i San Jose.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i San Jose?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i San Jose. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål
Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger
4,6
Basert på 684 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,7)
Service under og etter utleien
(4,7)
Veien til Sixt
(4,6)
Vanlige spørsmål om leie i San Jose
Hva trenger jeg for å leie en bil i San Jose?
Kan jeg bestille en langtidsleie i San Jose?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i San Jose?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?