Bilutleie på Sofia Downtown

 

Mest populære i Sofia Downtown

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Sofia Downtown som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Sofia Downtown-stasjon

Adresse

127 Georgi S Rakovski, 1000 Sofia, Bulgaria
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
09:00 - 18:00

Våre tjenester ved Sofia Downtown

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt gjør det enkelt å reise rundt i hjertet av Bulgaria med leiebil fra Radisson Blu Grand Hotel i Sofia. I et vakkert område med mange parker og fine hager, ligger vår filial klar til tjeneste, og like mot vest ligger selve bykjernen med alle dens severdigheter og restauranter. Du vil møte en av våre hyggelige ansatte i den flotte hotellresepsjonen, som vil geleide deg effektivt frem til ditt kjøretøy. Å finne frem til Sixt bilutleie på Radisson Blu Grand Hotel i Sofia er en enkel sak, med godt med kollektivtilbud i umiddelbar nærhet. En taxitur fra nærmeste togstasjon vil også være raskt unnagjort, og dermed vil du kunne vri om nøkkelen og se hva Sofia har å tilby før du vet ordet av det.
Hvordan skaffe leiebil på Radisson Blu Grand Hotel i Sofia?

Hvordan skaffe leiebil på Radisson Blu Grand Hotel i Sofia?

Vårt utvalg av leiebiler på Radisson Blu Grand Hotel i Sofia vil tilfredsstille enhver smak og ethvert behov. Her har vi kategorier som økonomibiler til gode priser, familiebiler med god plass, robuste 4x4 eller minibusser med opptil 9 seter. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Med tyveri- og tredjepartsforsikring inkludert i leiebilavtalen kan du føle deg trygg bak rattet, og med 150 kilometer fri kjørelengde til din disposisjon kan du bli godt kjent med Bulgarias veinett. Velg gjerne oppgraderinger som barneseter eller GPS for trygg og enkel fremkommelighet.
Show more

Greit å vite når du leier på Sofia Downtown

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Sofia Downtown?
For å leie en bil med SIXT ved Sofia Downtown må du være minst 20 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Sofia Downtown.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Sofia Downtown?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 63 anmeldelser
Service under og etter utleien
(5,0)
På Sixt-stasjonen
(5,0)
Veien til Sixt
(4,9)

Vanlige spørsmål om leie på Sofia Downtown

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Sofia Downtown?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Sofia Downtown?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?