Bilutleie
Yerevan Flyplass
Kollaps
Armenia // Yerevan // Yerevan Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Jerevan flyplass: Sixt Bilutleie Online

Informasjon om stasjon
Adresse: Zvartnots International AP
  0042 Yerevan AM +374-60373366
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: EVN
Åpningstider
Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00
 
 

Fra Sixt sin utleiestasjon på Jerevan flyplass kan du raskt og enkelt bestille den leiebilen du har behov for. Du kan velge din foretrukne bilmodell blant kategoriene sedan, stasjonsvogn, 4x4 og minibuss. Vi garanterer at du får en leiebil innen bestilt bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Vi tilbyr fri kjørelengde med alle våre modeller, noe som sørger for at du får en mer forutsigbar totalpris. Tilleggsutstyr som GPS og mulighet for ekstra fører kan enkelt legges til ved bestilling. Med leiebil fra Sixt fra Jerevan flyplass får du en leiebilavtale som inkluderer alt du trenger.

Hvordan skaffe leiebil på Jerevan flyplass?

Det egentlige navnet på Jerevan flyplass er Zvartnots internasjonale flyplass (EVN). Lufthavnen befinner seg 12 kilometer fra sentrum av Jerevan, som er Armenias hovedstad med en befolkning på i overkant av 1 million mennesker. Fra flyplassen i Jerevan kan du raskt og behagelig komme deg dit du skal i denne regionen. Etter at du har passert bagasjeutleveringen, finner du lett frem til vårt kontor ved å følge skiltanvisningen. Våre profesjonelle medarbeidere vil ta godt imot deg og svare på eventuelle spørsmål om din leiebilavtale eller reisemål i denne regionen.

Hva du kan oppleve med leiebil fra Jerevan flyplass?

Jerevan ligger helt vest i Armenia, like ved grensen til det østlige Tyrkia og ved foten av fjellet Ararat, omtrent 1 000 meter over havet. Til tross for at byen er en av de eldste i verden, fremstår den som svært moderne etter at den gjennomgikk en omfattende restaurering på begynnelsen av det 21. århundret. Med leiebil fra Jerevan flyplass kan du enkelt besøke attraksjoner som fjellet Ararat, Zoravor Surp Astvatsatsin-kirken, nasjonalgalleriet, operateateret og det nybygde trappebyggverket Kaskaden som byr på nydelig utsikt over byen og fjellet. Med et eget kjøretøy fra Sixt sin stasjon for bilutleie på Jerevan flyplass kommer du deg lett rundt i det tempoet du selv foretrekker.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00

Kontakt

Sixtstasjon Yerevan Flyplass EVN Zvartnots International AP 0042 Yerevan 40.151931, 44.400413 +374-60373366

Sixtstasjon Yerevan Flyplass EVN

Zvartnots International AP
0042 Yerevan
 
Telefon +374-60373366

Leiebil tjenester på denne stasjonen

  • Bil / stasjonsvogn
  • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service