Bilutleie på Yerevan

 

Mest populære i Yerevan

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Yerevan som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Yerevan-stasjon

Adresse

Northern Avenue 10/1, 0010 Yerevan, Armenia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
09:00 - 19:00
Helligdager
09:00 - 19:00

Våre tjenester ved Yerevan

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Armenias hovedstad Yerevan er en eldgammel by med en lang historie og rik kultur. Midt i denne byen finner du Sixt bilutleie i Yerevan. Stasjonen ligger sentralt og lett tilgjengelig kun noen minutters gange fra både Republic Sqaure og Yerevan Opera Theatre. Republic Square er omgitt av vakre bygninger som blant annet rommer ulike museer, og Yerevan Opera Theatre har flere konserthaller til konserter, ballett og opera. Her kan du oppleve musikk og teater eller bare nyte synet av de arkitektoniske mesterverkene. Dersom du ønsker et innblikk i forhistorien, kan du besøke de mange historiske stedene og arkeologiske landemerkene som ligger i og rundt byen. Med egen leiebil i Yerevan kan du få en smak av Armenias samtidskultur og landets eldgamle historie.
Opplev forhistorien i Yerevan

Opplev forhistorien i Yerevan

Book en leiebil i Yerevan på nettsidene våre eller kom innom våre lokaler. Vi i Sixt står klare til å hjelpe deg med å finne den perfekte leiebilen. Vi tilbyr både SUV-modeller og sedaner fra flere bilprodusenter som Chevrolet, Nissan og Renault, slik at du kan velge en bil som passer dine behov. Når du booker leiebil hos oss, kan vi garantere deg en bil innen den valgte bilkategorien. Bilmodellen avhenger imidlertid av tilgjengelighet ved oppmøte. Du vil uansett få ubegrenset kjørelengde, og du har alltid mulighet til å bestille tilleggsutstyr som GPS eller legge til en ekstra sjåfør. Vi anbefaler også kollisjonsskadeforsikring, mens tredjepartsforsikring er inkludert, og ombooking og kansellering er gratis. Dersom du velger en leiebil fra Sixt, vil du enkelt kunne bevege deg gjennom Yerevan og gjøre mest mulig ut av turen din.
Show more

Greit å vite når du leier på Yerevan

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Yerevan?
For å leie en bil med SIXT ved Yerevan må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Yerevan.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Yerevan?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 123 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(5,0)
Service under og etter utleien
(4,9)

Vanlige spørsmål om leie på Yerevan

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Yerevan?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Yerevan?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Yerevan

Vis mer