Bilutleie
Mendoza
Kollaps
Argentina // Mendoza
Endre personlige detaljer

Leiebil Mendoza: Sixt Bilutleie online

Mendoza ligger i den vestre delen av Argentina og har mange spennende attraksjoner å by på. Med egen leiebil i Mendoza kan du enkelt utforske den vibrerende byen, vinkulturen og det vakre naturlandskapet som er en populær base for friluftsaktiviteter. Våre stasjoner for bilutleie i Mendoza ligger sentralt plassert på blant annet Mendoza flyplass (MDZ). Hos Sixt finner du et bredt utvalg kjøretøy som passer enten du reiser med familien, kjæresten eller alene. Utforsk den vibrerende byen med en av våre rimelige stasjonsvogner eller dra ut på eventyr i nærområdet med en robust 4X4.

 
 • Mendoza Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Ruta Nacional 40 S/N
  5539 Mendoza

  Ma. - Sø.06:00 - 22:30
  Helligdag06:00 - 22:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

 • Mendoza/Delivery Service

  Sixt Bilutleie
  Delivery/Collection Service
  5500 Mendoza

  Ma. - Fr.08:30 - 20:30
  Lø.09:00 - 13:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Trygt og komfortabelt med leiebil i Mendoza

De fleste av våre biler leveres med air condition. Det kommer godt med hvis du reiser mellom november og februar, når gradestokken kan krype over 40 grader. Vi anbefaler å leie GPS hvis du planlegger mange dagsturer, så du ikke kjører deg bort i de søramerikanske fjellene. Skal dere på langtur, kan det være lurt å registrere en ekstra sjåfør så dere kan bytte på å kjøre. Sixt kan ikke garantere at du får akkurat den modellen du har sett på, men vi lover at en bil i samme kategori står klar på vår stasjon for bilutleie i Mendoza.

Ut på eventyr med leiebil i Mendoza

Mendoza er sentrum for vinindustrien i Argentina, og med leiebil er det enkelt å besøke noen av vinprodusentene (bodegas) i området. Her kan du lære mer om lokal vinproduksjon og -kultur og handle med deg noen flasker hjem. Vinsmaking er populært for både turister og bedrifter. Med en leiebil fra Sixt i Mendoza er det også enkelt å utforske nærområdet. Rafting på Mendoza River er en uforglemmelig opplevelse, og er du skikkelig sporty, kan du bestige Amerikas høyeste fjell, Cerro Aconcagua. Om vinteren (juni%u2013august) åpner flere moderne skisentre. Reiser du med familien, anbefales en tur til Parque San Martin, en grønn oase midt i byen med vakker natur, hyggelige spisesteder og en zoo.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service