Bilutleie
Bariloche
Kollaps
Argentina // Bariloche
Endre personlige detaljer

Leiebil Bariloche: Sixt Bilutleie online

Friluftsparadiset Bariloche ligger i nasjonalparken Nahuel Huapi vest i Argentina. Lei en bil i Bariloche og fyll dagene med fjellvandring, rafting, kajakk eller skisport. Eller du kan ta livet helt med ro og nyte den fredelige naturen og den verdensberømte lokale sjokoladen. På våre stasjoner for bilutleie i Bariloche har vi rimelige stasjonsvogner og mer romslige 4X4 med god plass til skiutstyret. Trenger du enda mer plass, kan du leie en varebil. Her på Sixt har vi et utvalg kjøretøy og tilleggstjenester som passer for både familier, forretningsreisende, vennegrupper og par.

 
 • Bariloche Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Ruta 237 S/N
  8400 Bariloche

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

 • San Carlos de Bariloche

  Sixt Bilutleie
  Panozzi 63 Local 4
  8400 San Carlos de Bariloche

  Ma. - Lø.09:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Slik skaffer du leiebil i Bariloche

Den argentinske byen gjennomgikk en forvandling på 1930- og 40-tallet. Moderne infrastruktur, hoteller og skifasiliteter ble bygget i stor skala for å lokke turister. Selvfølgelig finner du også Sixt bilutleie i Bariloche, med en topp moderne bilflåte. Vi holder blant annet til på San Carlos de Bariloche Airport (BRC). Med de fleste modellene våre får du ubegrenset kjørelengde så du kan dra på så mange eventyr du vil. Vi tilbyr også tilleggstjenester som ekstra sjåfør og GPS. Sixt garanterer at en leiebil i valgt kategori står klar og venter på deg ved forhåndsbestilling, selv om vi ikke kan love bestemte bilmodeller.

Ski og sjokolade med leiebil i Bariloche

Med leiebil i Bariloche kommer du lett frem til de populære skisentrene Cerro Catedral og Cerro Otto. Også sommeren har sin sjarm med rafting, fiske- og fotturer i fjellene. Når solen skinner, kan du kjøre til en av de kjente strendene Playa Bonita eller Villa Tacul. Byen ved foten av Andesfjellene har mer enn fjell og skisport til felles med Sveits. Den er nemlig Argentinas sjokoladehovedstad, og trenger du energi etter fjellturen, finner du sjokoladebutikker på hvert gatehjørne. Leier du en bil fra Sixt i Bariloche, kan du også reise over grensen til Chile og bli kjent med en ny kultur.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service