Bilutleie i Washington

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Washington

Leiebiltjenester fra Sixt i Washington

Leiebiltjenester fra Sixt i Washington

Sixt bilutleie i Washington er tilgjengelig med flere utleiekontorer i denne delstaten nordvest i USA. Vi kan skreddersy din leiebilavtale slik at den passer ditt behov mens du befinner deg i området. Hvis du er forretningsreisende, kan en bil i luksusklassen til gode priser være et godt alternativ, og dersom du er besøkende i byen, vil en stasjonsvogn til barnefamilien eller en kabriolet for kjæresteferien være aktuelt. Med tilleggstjenester som GPS, barneseter og fri kjørelengde kan du finne en leiebil i Washington som tilfredsstiller kravene til trygg og fleksibel leiebiltransport. Ved å bevege musepekeren over bildene vil du få mer informasjon om våre tjenester og utleiekontorer i Washington. På våre nettsider kan du bestille alt fra ønsket bilkategori til tilleggstjenester, og ved forhåndsbestilling og betaling står bilen klar til avhenting ved ankomst. Sixt bilutleie i Washington har utleiekontorer både i nærheten av Pike Place, på Seatte-Tacoma internasjonale lufthavn og King County (Seattle Boeing Field) internasjonale lufthavn.
Opplev Washington med Sixt

Opplev Washington med Sixt

Delstaten Washington ligger helt nordvest i USA og grenser mot Idaho, Oregon og Canada. Den største byen er Seattle, og her finner du også Sixt bilutleie når du trenger leiebil i Washington. Du bør absolutt benytte muligheten til å reise rundt med leiebil i denne spennende delstaten, og spesielt bør du sette av tid til å besøke en av de mange nasjonale og statlige parkene. For eksempel er en av de høyeste fjelltoppene i USA beliggende i Mount Rainier National Park som er tilgjengelig via bil. I tillegg gjør klimaet vinproduksjon til en stor del av næringen i regionen, og en kjøretur til en av de mange vakre vindistriktene kan anbefales. I Seattle har du flotte hoteller og shoppingmuligheter, kunstmuseer for den kulturinteresserte, og dersom du er interessert i flyhistorie, kan trolig Museum of Flight være av interesse.
Show more
Greit å vite når du leier i Washington
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Washington?
For å leie en bil med SIXT ved Washington må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Washington.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Washington?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Washington. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,4
Basert på 4181 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,6)
På Sixt-stasjonen
(4,4)
Kjøretøyretur
(4,4)

Vanlige spørsmål om leie i Washington

Hva trenger jeg for å leie en bil i Washington?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Washington?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Washington?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?