Bilutleie i Texas

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Texas

Leiebiltjenester fra Sixt i Texas

Leiebiltjenester fra Sixt i Texas

Sixt bilutleie i Texas, USA, har flere tilgjengelige utleiekontorer. Våre leiebiltjenester inkluderer en rekke bilkategorier, som personbil eller stasjonsvogn, kabriolet og SUV. Det betyr at du kan velge en leiebil innenfor en bilkategori som passer ditt transportbehov. Enten du er turist og vil se så mye av delstaten som mulig, eller om du er forretningsreisende eller fastboende, kan vi tilpasse leiebilen etter dine behov. Bestill for eksempel ekstratjenester som barneseter eller GPS, og inkluder fri kjørelengde med ekstra forsikring. På den måten har du en trygg og ordnet leiebilavtale mens du oppholder deg i Texas. Alle våre tjenester for leiebil i Texas er tilgjengelige for bestilling via nettsiden, og du finner mer informasjon om de ulike utleiekontorene og hvilke tjenester vi kan tilby ved å bevege musepekeren over bildene. Dersom du forhåndsbestiller via Internett, får du gode priser og er sikret at leiebilen står klar for henting ved ankomst. Sixt bilutleie i Texas er tilgjengelig på Dallas/Fort Worth Airport og Addison Airport, og har også bykontor i Austin sentrum.
Opplev Texas med Sixt

Opplev Texas med Sixt

Texas er den nest største delstaten i USA, både i areal og folketall. Det betyr at en leiebil i Texas er en god investering hvis du vil oppleve så mye som mulig mens du befinner deg her: Avstandene er store, og det er mye å se. Inne i Texas City kan Texas City Museum anbefales for den kulturinteresserte. Her finner du også en rekke flotte hoteller som kan gjøre oppholdet komfortabelt. Om du vil legge ut på en lengre biltur, er det mulig å få med seg deler av Route 66, som går gjennom delstaten. På veien dit er det å anbefale at du besøker både San Antonio, Austin og Dallas. Alle stedene har sitt særpreg og gjør selve bilturen til en attraksjon i seg selv.
Show more
Greit å vite når du leier i Texas
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Texas?
For å leie en bil med SIXT ved Texas må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Texas.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Texas?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Texas. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 8666 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,8)
Kjøretøyretur
(4,7)
Overlevering av kjøretøy
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie i Texas

Hva trenger jeg for å leie en bil i Texas?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Texas?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Texas?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?