Bilutleie i Tampa

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Tampa

Leiebil i Tampa

Leiebil i Tampa

Sixt bilutleie i Tampa tilbyr en rekke leiebiler som tilfredsstiller dine ønsker og behov. Enten du er på firmatur, forretningsreise eller ferie, vil du finne en bilmodell som tar deg enkelt rundt i byen og delstaten. Og med full forsikring og ubegrenset kjørelengde har du alltid et trygt transportmiddel. Våre bilmodeller holder høy standard, og kan tilpasses eller oppgraderes med egen sjåfør, GPS eller barneseter, alt etter hva du trenger i leieperioden.
Leiebil i Tampa

Leiebil i Tampa

Hold musepekeren over bildene for å få mer informasjon om tjenester fra Sixt bilutleie i Tampa. Du kan enkelt reservere leiebilen i Tampa som du ønsker deg i perioden via vår internettbaserte bestillingstjeneste, og tilleggsfunksjoner og oppgraderinger kan bestilles samtidig. Hvis du forhåndsbetaler på internett, vil du få ekstra gode priser på leieavtalen, og bilen står klar til deg på vårt kontor når du ankommer Tampa Airport.
Opplev USA på fire hjul

Opplev USA på fire hjul

Byen Tampa ligger på USAs vestkyst, og er et kommersielt sentrum i delstaten Florida. Byen har en travel havn og er senter for en rekke store banker og høyteknologiske selskaper. På forretningsreisen vil du ha stor fordel av å leie en bil fra Sixt, men leiebil i Tampa er også en nødvendighet hvis du vil oppleve byens og regionens mange severdigheter og attraksjoner. Hvis du reiser med barn eller ungdom, har Tampa flere heftige opplevelser som venter. Noen av disse er for eksempel Adventure Island, som tilbyr enn rekke vannsklier og bølgebassenger. En av de mest populære severdighetene er Busch Gardens, som rommer eksotiske dyr og halsbrekkende berg- og dalbaner. Og vil du få med deg en av de mange vakre naturlige severdighetene, er Lettuce Lake Park å anbefale. Dette er et 970 mål stort område med grøntarealer og våtmarker. Florida Aquarium og Tampa Museum of Art er også verdt å avlegge en visitt. For å bli mer kjent med historien til Tampa, vil du finne Tampa Bay History Center en kort kjøretur fra kunstmuseet.
Show more
Greit å vite når du leier i Tampa
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Tampa?
For å leie en bil med SIXT ved Tampa må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Tampa.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Tampa?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Tampa. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,3
Basert på 5271 anmeldelser
Kjøretøyretur
(4,6)
Veien til Sixt
(4,6)
Overlevering av kjøretøy
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie i Tampa

Hva trenger jeg for å leie en bil i Tampa?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Tampa?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Tampa?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Tampa

Vis mer