Bilutleie
Springfield
Kollaps
USA // Springfield
Endre personlige detaljer

Leiebil Springfield: Sixt Bilutleie online

Springfield ligger i et av de mest befolkede områdene i Massachusetts, og her kan du lett få med deg både urbane og landlige opplevelser. Med leiebil i Springfield er det du selv som bestemmer avgangstidene og reiserutene, og Sixt vil gjerne hjelpe deg med å klargjøre et pålitelig kjøretøy. Vi har en bilflåte som oppdateres flere ganger årlig, og modellene våre blir levert til oss fra verdenskjente leverandører. I utvalget vårt finner du kjøretøy som robuste firehjulstrekkere som ligger godt på veien, familiebiler til dagligdags bruk, minibusser så du med sikkerhet får plass til alt og alle, eller sportsbiler du stolt kan vise frem.

 
 • Springfield

  Sixt Bilutleie
  504 Saint James Ave
  01109-3843 Springfield

  Ma. - Fr.08:00 - 17:30
  Lø.08:00 - 12:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Sixt gjør det rimelig å leie bil i Springfield

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner for bilutleie i Springfield og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du får ubegrenset kjørelengde uansett hvilken kategori du velger, og på forhånd har vi mulighet for gratis ombooking og kansellering av bestillingen hvis noe uventet skulle skje. Vi har også alltid tilgjengelige tilleggstjenester som GPS og fri passering gjennom bomstasjoner, noe som kan spare deg for mye bryderi. Vi kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan se og gjøre med leiebil i Springfield

Kom deg ned til bykjernen som ligger rett ved elven Connecticut River, der du blant annet finner flere interessante museer du kan ta nærmere i øyesyn. Det ligger mange golfklubber i utkanten av Springfield, samt flere fine naturparker som har overraskende mye dyreliv. Hele familien kan more seg i den store fornøyelsesparken Six Flags som har mange avdelinger i USA, og Springfield har også egen dyrehage du lett kan komme deg til med kjøretøyet ditt. Sixt bilutleie i Springfield er på pletten for å hjelpe deg med bilutleie i USA.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service