Bilutleie i Seattle

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Seattle

Leiebil i Seattle

Leiebil i Seattle

Enten du befinner deg i Seattle i forbindelse med forretninger eller som privatperson på ferie, har Sixt bilutleie bilmodeller i alle størrelser og prisklasser for at du skal finne en leiebil som passer deg. Vi har økonomibiler som luksusbiler for enhver smak, og du kan bestille barneseter for familieturen, GPS for forretningsreisen eller egen sjåfør hvis du skal representere firmaet på en god måte. Alle våre bilmodeller er av høy standard, har fullforsikring og fri kjørelengde, slik at du skal få mest mulig ut av oppholdet i Seattle.
Bilutleie i Seattle

Bilutleie i Seattle

Få mer informasjon om Sixt bilutleie i Seattle kan du holde musepekeren over bildene. For å forsikre deg om at du får ønsket bilmodell i leieperioden, kan du benytte deg av vår reservasjonsløsning på Internett. Du kan også bestille leiebil i Seattle og oppgraderinger samt informere oss om spesielle ønsker. Ved å forhåndsbestille og betale på nett, får du en god pris og forenkler hentingen av bilen på et av våre utleiekontorer. Du finner oss på Seattle-Tacoma International Airport og på bykontoret i nærheten av Pike Place.
Opplev USA med en leiebil i Seattle

Opplev USA med en leiebil i Seattle

Seattle er den største byen i delstaten Washington i USA nord i landet. Byen rommer et yrende forretningsliv med en rekke store forretningsimperier, som for eksempel internettbokhandelen Amazon, kaffeselskapet Starbucks og finansselskapet Washington Mutual. En Sixt leiebil i Seattle gjør forretningsreisen enkel, men det kan også være en fordel hvis du er på gjennomreise eller ferierer i byen, ettersom Seattle er en ganske unik by som har mye å by på. Du kan spise på toppen av utsiktstårnet The Space Needle, eller ta ferjen over til Winslow, som er en sjarmerende by med eget Chinatown-distrikt. Om du er historieinteressert, kan du oppleve den skandinaviske immigrasjonshistorien på Nordic Heritage Museum. Og du finner mye norsk historie og kultur i byen! I tillegg til gode restauranter og hoteller, kan du oppleve lokal mat og handle på Pike Place Market, og ta gjerne en pause fra severdighetene på ett av byens mange spahoteller.
Show more
Greit å vite når du leier i Seattle
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Seattle?
For å leie en bil med SIXT ved Seattle må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Seattle.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Seattle?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Seattle. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,4
Basert på 4147 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,6)
På Sixt-stasjonen
(4,4)
Kjøretøyretur
(4,4)

Vanlige spørsmål om leie i Seattle

Hva trenger jeg for å leie en bil i Seattle?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Seattle?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Seattle?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?