Bilutleie i Phoenix

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Phoenix

Leiebiltjenester fra Sixt i Phoenix

Leiebiltjenester fra Sixt i Phoenix

Sixt bilutleie i Phoenix tilbyr leiebiler for alle behov, enten du er fastboende og trenger en ekstra bil, er forretningsreisende, eller om du er på ferie i USA med familie eller venner. Våre leiebilkategorier strekker seg fra biler i luksusklassen for forretningsreisen til stasjonsvogner med ekstra god plass for barnefamilier. Her kan du også få tilpasset leiebilen med ekstratjenester som barneseter, GPS og fri kjørelengde, slik at du har det du trenger mens du befinner deg i byen. Du kan hente leiebilen din på et av våre utleiekontorer, enten du ankommer byen med tog til Metrocenter Transit Station eller med fly på Phoenix Sky Harbour internasjonale lufthavn. Våre leiebiltjenester er alltid tilgjengelige via våre nettsider, slik at du kan bestille en leiebil i Phoenix i ønsket leiebilkategori. Beveg musepekeren over bildene for mer informasjon. Vi kan ikke garantere en spesifikk leiebilmodell, men dersom du har spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss online eller snakke med en av våre dyktige medarbeider ved ankomst. På den måten kan vi skreddersy en leiebilavtale til deg mens du oppholder deg i Phoenix.
Leiebil i Phoenix fra Sixt

Leiebil i Phoenix fra Sixt

Phoenix i delstaten Arizona i USA har en mengde opplevelser å by på, spesielt dersom du tar deg rundt på egen hånd i en leiebil fra Sixt bilutleie i Phoenix. Med flyplassen som utgangspunkt er det tilbud for alle personligheter, enten du er kunst- og kulturinteressert, historieinteressert eller er på tur med familien. Hovedfartsårene Interstate 10 og Interstate 17 går gjennom byen. Det gjør det enkelt å komme seg videre til andre deler av USA. Når du er i Phoenix bør du ikke gå glipp av opplevelsen over alle opplevelser: Grand Canyon. Det fantastiske landskapet slår pusten ut av de fleste. Indianerkulturen bør også oppleves, og den beste måten å gjøre det på, er å ta en kjøretur gjennom Arizona. For kunstinteresserte er Phoenix Art Museum aktuelt å besøke, og for barnefamiliene kan Phoenix Zoo skilte med hele 1200 dyrearter.
Show more
Greit å vite når du leier i Phoenix
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Phoenix?
For å leie en bil med SIXT ved Phoenix må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Phoenix.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Phoenix?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Phoenix. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 7409 anmeldelser
Kjøretøyretur
(4,7)
På Sixt-stasjonen
(4,7)
Veien til Sixt
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie i Phoenix

Hva trenger jeg for å leie en bil i Phoenix?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Phoenix?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Phoenix?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Phoenix

Vis mer