Bilutleie i Pennsylvania

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Pennsylvania

Vi ordner leiebil i Pennsylvania for deg

Vi ordner leiebil i Pennsylvania for deg

Pennsylvania strekker seg helt fra Lake Erie til Atlanterhavskysten, og med byer som Philadelphia og Pittsburgh skorter det ikke på urbane opplevelser her. Villmarksliv er det også store muligheter for, med store skogsparker der du kan oppleve ro og fred og mye dyreliv. Stasjonen vår for bilutleie i Pennsylvania ligger på Philadelphia flyplass (PHL) som er det største trafikknutepunktet i hele delstaten, og hos oss du vil oppleve effektiv kundeservice. Vi tilbyr et stort utvalg kjøretøy i kategoriene sedan og stasjonsvogn til normalbruk, solide firehjulstrekkere som tar deg frem hvor det måtte være, premiummodeller for firmaturen eller minibusser for storfamilien.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Pennsylvania og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Med fri kjørelengde alltid i bakhånd ligger mye av USA sin østkyst helt åpen for deg, og med air condition kan du alltid ha passe temperatur mens du sitter bak rattet. En rekke gebyrer er allerede betalt så du slipper å tenke på det, og praktiske oppgraderinger som ekstra førertillatelse og integrert GPS kan du bestille for en rimelig penge. Med appen til Sixt kan du velge deg en av modellene som er tilgjengelige ved utlevering %u2013 kanskje en brukervennlig Toyota Corolla eller en flott Mercedes Benz C-klasse.
Hva du kan oppleves med leiebil i Pennsylvania

Hva du kan oppleves med leiebil i Pennsylvania

Millionbyen Philadelphia er et naturlig sted for utforsking, med en rekke flotte museer der kan ta et dypdykk i kunst og historie. Rett ved flyplassen ligger et stort dyrereservat med våtmarksområder, og i bykjernen er det flere skyskrapere du kan beundre. Langs kysten finner du flere av de fineste strandlinjene i USA, og veinettet i Pennsylvania er som skapt for road trips. Sixt bilutleie i Pennsylvania er et ufeilbarlig valg når du trenger eget kjøretøy.
Show more
Greit å vite når du leier i Pennsylvania
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Pennsylvania?
For å leie en bil med SIXT ved Pennsylvania må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Pennsylvania.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Pennsylvania?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Pennsylvania. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,3
Basert på 1864 anmeldelser
Kjøretøyretur
(4,6)
Veien til Sixt
(4,5)
Overlevering av kjøretøy
(4,5)

Vanlige spørsmål om leie i Pennsylvania

Hva trenger jeg for å leie en bil i Pennsylvania?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Pennsylvania?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Pennsylvania?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?