Bilutleie i Palm Beach

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Palm Beach

Ved ankomst på Palm Beach International Airport er det enkelt å hente en leiebil fra Sixt bilutleie i Palm Beach. Vi er tilgjengelige med en rekke bilkategorier som kabriolet eller luksusbil, SUV, personbil eller stasjonsvogn. Våre bilmodeller kan tilpasses dine behov når du trenger leiebil i Palm Beach, for eksempel med barneseter eller egen sjåfør, enten du er forretningsreisende, på kjærestetur eller reiser med familien og trenger ekstra god plass.   Leiebiltjenester fra Sixt i Palm Beach

Ved ankomst på Palm Beach International Airport er det enkelt å hente en leiebil fra Sixt bilutleie i Palm Beach. Vi er tilgjengelige med en rekke bilkategorier som kabriolet eller luksusbil, SUV, personbil eller stasjonsvogn. Våre bilmodeller kan tilpasses dine behov når du trenger leiebil i Palm Beach, for eksempel med barneseter eller egen sjåfør, enten du er forretningsreisende, på kjærestetur eller reiser med familien og trenger ekstra god plass. Leiebiltjenester fra Sixt i Palm Beach

Alle våre tjenester for leiebil i Palm Beach kan du lese mer om ved å bevege musepekeren over bildene. Ved å forhåndsbestille en leiebil innenfor ønsket bilkategori, vil en bilmodell tilsvarende valgte kategori stå klar til deg når du ankommer et av våre utleiekontorer. Vi kan dessverre ikke garantere en spesifikk bilmodell, men våre dyktige medarbeidere er behjelpelige med å tilpasse leiebilavtalen etter dine ønsker.
Opplev Palm Beach med Sixt

Opplev Palm Beach med Sixt

Som besøkende i West Palm Beach er det mye å se og oppleve. Den beste måten å gjøre det på er å benytte en leiebil fra Sixt bilutleie i Palm Beach, slik at man har friheten til å se så mye som mulig i eget tempo. Med hovedfartsåren Interstate 95 gjennom byen står også alle muligheter åpne til å kjøre videre til en rekke andre delstater og byer. Delstaten Florida er en severdighet i seg selv, spesielt dersom man er i USA for første gang, men man går aldri tom for nye opplevelser, uansett hvor mange ganger man reiser dit. Er du forretningsreisende og skal ha dine forretningskontakter med ut på en god restaurant, bør dere ta turen %u201CDowntown%u201D, med det yrende nattelivet. For den kulturinteresserte kan vi anbefale å kjøre til Ann Norton Sculpture Gardens, også kalt Norton Museum. For barna ligger Disney World bare en to til tre timers kjøretur unna, noe som er relativt kort i amerikansk sammenheng. Og hvis du vil få med deg litt shopping mens du er her, bør du ta en tur på Macy%u2019s i kjøpesenteret City Place.
Show more
Greit å vite når du leier i Palm Beach
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Palm Beach?
For å leie en bil med SIXT ved Palm Beach må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Palm Beach.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Palm Beach?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Palm Beach. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,4
Basert på 3064 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,7)
Overlevering av kjøretøy
(4,5)
Kjøretøyretur
(4,5)

Vanlige spørsmål om leie i Palm Beach

Hva trenger jeg for å leie en bil i Palm Beach?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Palm Beach?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Palm Beach?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?