Bilutleie i Orlando

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Orlando

Leiebil i Orlando

Leiebil i Orlando

Sixt bilutleie i Orlando tilbyr en rekke bilmodeller til ulike behov når du befinner deg i Florida. Du kan velge mellom sportsbiler, personbiler tilpasset familier, og minibusser eller varebiler for firmaturer og forretningsreiser. Våre bilmodeller holder alltid ypperste standard, ettersom vi bytter ut alle leiebilene i Orlando hver sjette måned. Du kan bestille oppgraderinger, tilleggstjenester som GPS og barneseter, eller hvorfor ikke bestille en egen sjåfør når du skal oppleve nattelivet?
Leiebil i Orlando

Leiebil i Orlando

Du får mer informasjon om Sixt bilutleie i Orlando ved å holde musepekeren over bildene. Du kan reservere leiebilen du ønsker før avreise via vår bestillingstjeneste på Internett, og du kan også legge inn ønskede oppgraderinger og tilleggstjenester her. På denne måten er du sikret en god pris og at bilen er klargjort for deg når du ankommer utleiekontoret. Bilen kan hentes på et av våre Orlando-kontorer i byen eller på Orlando International Airport.
Opplev Orlando med Sixt

Opplev Orlando med Sixt

Orlando ligger i delstaten Florida på østkysten av USA. Byen er et eldorado av attraksjoner og opplevelser, og for å få med deg så mye som mulig av byen og delstaten, er en leiebil i Orlando til stor hjelp. Byen er et selvsagt valg hvis du skal til USA med barn, og Walt Disney World i Kissimeeparken er et opplagt reisemål. Du kan også besøke Universal Studios, Kennedy Space Center og Epcot Center, eller så kan du svømme med skater og delfiner (og haier!) i Discovery Cove. Hvis du vil ha en opplevelse som er like godt egnet for voksne som for barn, er Orlando Science Center verdt å få med seg, og Orlando kunstmuseum byr på interaktive utstillinger. For en pause fra alle attraksjonene, kan du gjerne ta en kjøretur til en av de mange golfbanene i og i nærheten av byen. I byen finnes det golfbaner for enhver smak og ethvert nivå, og flere av dem holder internasjonal proffstandard.
Show more
Greit å vite når du leier i Orlando
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Orlando?
For å leie en bil med SIXT ved Orlando må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Orlando.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Orlando?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Orlando. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,3
Basert på 12738 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,6)
Kjøretøyretur
(4,6)
På Sixt-stasjonen
(4,5)

Vanlige spørsmål om leie i Orlando

Hva trenger jeg for å leie en bil i Orlando?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Orlando?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Orlando?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?