Bilutleie i New Jersey

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved New Jersey

Hvordan skaffe leiebil i New Jersey

Hvordan skaffe leiebil i New Jersey

Enten du ankommer New Jersey, USA, via New York eller med fly til Newark Liberty International Airport, kan du finne leiebil i New Jersey som passer dine behov. Vi kan tilby bilmodeller innenfor den bilkategorien du ønsker, for eksempel kabriolet, luksusbil, SUV eller stasjonsvogn. Vi har også en rekke tilgjengelige ekstratjenester som kan ordnes ved bestilling, blant annet GPS, ekstra forsikring og egen sjåfør. En leiebil fra Sixt gjør oppholdet behagelig og trygt, og du har frihet til å få så mye som mulig ut av oppholdet. Beveg musepekeren over bildene ovenfor for å få mer informasjon om Sixt sine stasjoner for bilutleie i New Jersey. Du kan selvsagt bestille alle våre tjenester online, og leiebilen du ønsker vil stå klar på vårt utleiekontor ved ankomst. Vær oppmerksom på at vi ikke kan garantere et spesifikk bilmodell, men bare innenfor ønsket kategori. Hvis du har spørsmål om våre tjenester, kan du kontakte oss via våre nettsider eller snakke med våre medarbeidere ved ankomst.
Opplev New Jersey med Sixt

Opplev New Jersey med Sixt

New Jersey er den minste delstaten på østkysten av USA, og grenser blant annet til New York. Her finner du en mengde attraksjoner, severdigheter og opplevelser, og en leiebil i New Jersey fra Sixt er nesten en nødvendighet for å få med deg alt du ønsker i området. Med utgangspunkt i Newark, som er en av verdens tettest befolkede byer, har du alt du ønsker deg innen rekkevidde når du kjører leiebil fra Sixt bilutleie i New Jersey. Her har du yrende uteliv, fornøyelsesparker, topp restauranter og badestrender en kort kjøretur unna. Også kulturinteressen kan dyrkes i stort monn. Besøk gjerne Cape May Beaches for den optimale strandopplevelsen, kjør til Princeton University Art Museum for å se flott kunst og arkitektur, og ta med barna på spennende karusellturer i Moreys Piers and Beachfront Water Parks. Det eneste du kanskje ikke har nok av, er tid, for her er det mye å oppleve.
Show more
Greit å vite når du leier i New Jersey
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i New Jersey?
For å leie en bil med SIXT ved New Jersey må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i New Jersey.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i New Jersey?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i New Jersey. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,3
Basert på 3177 anmeldelser
Kjøretøyretur
(4,7)
Overlevering av kjøretøy
(4,6)
På Sixt-stasjonen
(4,5)

Vanlige spørsmål om leie i New Jersey

Hva trenger jeg for å leie en bil i New Jersey?
Kan jeg bestille en langtidsleie i New Jersey?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i New Jersey?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in New Jersey

Vis mer