Bilutleie i Nevada

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Nevada

Sixt gjør det praktisk å leie bil i Nevada

Sixt gjør det praktisk å leie bil i Nevada

Nevada kan fint regnes som en av ørkenstatene i USA, for her er det nemlig ikke mye grønt landskap å finne. Det betyr likevel ikke at det ikke er ting å oppleve her, for det er for eksempel mange fjelltopper her som gir deg betagende utsikt. Las Vegas er også et svært ettertraktet turistmål, og derfor har vi lagt begge stasjonene våre her, slik at du enkelt kan leie bil i Nevada. I vårt store utvalg kjøretøy finner du familiebiler til vanlig bruk, økonomibiler til hyggelige priser, 4x4 som tar deg frem uansett veiforhold, sportsmodeller som står i stil med den ekstravagante stilen i Las Vegas, eller minibusser så du får plass til alle. Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner for bilutleie i Nevada og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Én av filialen våre har vi plassert på Las Vegas flyplass (LAS), og hvis du betaler først ved henting, er det gratis ombooking av bestillingen på forhånd. Det følger ubegrenset kjørelengde med samtlige modeller slik at Nevada ligger helt åpent for deg, og flere gebyrer er medberegnet i prisen uansett valgte kategori. Her kan du også bestille tilleggstjenester som ekstra fører og innebygd GPS. Vi kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Bli kjent med ørkenlandskapet med leiebil i Nevada

Bli kjent med ørkenlandskapet med leiebil i Nevada

Siden du vil være i Las Vegas når du har plukket opp leiebilen hos oss, bør du kjøre langs Las Vegas Strip om kvelden. Denne veistrekningen er ulikt noe du før har sett. Her kan du se enorme hoteller og kasinoer hvor du enn snur deg, og det arrangeres ofte store konserter og sportsarrangementer her. Det er også mange nasjonalparker i Nevada, så du kan se frem til en opplevelsesrik tur når du leier bil i Nevada hos Sixt.
Show more
Greit å vite når du leier i Nevada
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Nevada?
For å leie en bil med SIXT ved Nevada må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Nevada.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Nevada?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Nevada. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 7864 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,7)
Kjøretøyretur
(4,6)
Veien til Sixt
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie i Nevada

Hva trenger jeg for å leie en bil i Nevada?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Nevada?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Nevada?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?