Bilutleie i Maui

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Maui

Hvordan du leier bil på Maui

Hvordan du leier bil på Maui

Hawaii består av mange øyer, og Maui kan skilte med å være øya for deg som vil ha en litt mer tilbaketrukket ferie. Det er nemlig ingen store byer på Maui, derimot er det mye vakkert landskap og naturlige severdigheter du kan få med deg med kjøretøyet du får utlevert av oss. Sixt bilutleie på Maui har i utvalget sitt kategoriene minibusser for gruppereisende, sedan og stasjonsvogn for familien, firehjulstrekkere som tar seg frem overalt, førsteklasses premium-biler, eller kanskje en smekker kabriolet kunne være noe? Gratis ombooking og kansellering kan ordnes etter avtale. Det er med andre ord helt problemfritt å leie bil på Maui.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie på Maui og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du kan booke hos oss på forhånd eller møte opp uten avtale, og våre smilende ansatte vil sørge for at du er i gode hender. Alle kundene våre vil være godt forsikret siden vi vet å verdsette en trygg kjøreopplevelse, og med ubegrenset kjørelengde alltid inkludert er hele Maui åpen for utforsking. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. For ytterligere behov har Sixt mange praktiske tilleggstjenester å tilby.
Hva du kan oppleve med leiebil på Maui

Hva du kan oppleve med leiebil på Maui

Både mot øst og vest på Maui kan du komme nært innpå to av de fineste skogsreservatene i hele USA, og med ditt eget kjøretøy bestemmer du selv når du vil komme deg dit. På strendene kan du både nyte slaraffenlivet eller drive med vannsporter. Du kan også ta en rundtur på Maui for å få oversikten. Det er også en rekke fjellturer du kan foreta deg for å nyte utsikten over havet og øya. Dermed skal alt være klart for å leie bil på Maui.
Show more
Greit å vite når du leier i Maui
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Maui?
For å leie en bil med SIXT ved Maui må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Maui.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Maui?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Maui. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 4114 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
Kjøretøyretur
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie i Maui

Hva trenger jeg for å leie en bil i Maui?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Maui?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Maui?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Maui

Vis mer