Bilutleie i Las Vegas

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Las Vegas

Leiebil i Las Vegas

Leiebil i Las Vegas

Enten du er i Las Vegas i forretninger eller fornøyelser, vil en leiebil fra Sixt bilutleie bidra til at du får mest mulig ut av oppholdet. Vi tilbyr luksusbiler og minibusser, for å nevne noen bilmodeller, samt ekstra utstyrspakker som GPS og barneseter som kan bestilles når du reserverer bilen din. Alle våre leiebiler i Las Vegas skiftes ut hver sjette måned for å holde en kontinuerlig og oppgradert standard, og med fullforsikring og ubegrenset kjørelengde har du alle muligheter til å oppleve byen på best mulig måte.
Leiebil i Las Vegas

Leiebil i Las Vegas

Hold musepekeren over bildene så får du mer informasjon om leiebiltjenester fra Sixt bilutleie i Las Vegas. Ved å benytte vår bestillingsfunksjon på nett, vil du kunne sjekke hvilke bilmodeller og tilleggstjenester som er tilgjengelige i leieperioden som du har tenkt deg. Forhåndsbestill og betal leiebilen på Internett før avreise for å sikre deg den beste prisen og for å spare tid ved ankomst. Bilen vil stå klar til avhenting på McCarran International Airport når du ankommer flyplassen.
Opplev Amerika med en leiebil fra Las Vegas

Opplev Amerika med en leiebil fra Las Vegas

Las Vegas ligger i Clark County i Nevada i USA. Byen er kjent for sitt jetsetliv, kasinoer, bryllupskapeller og raske sportsbiler, og er et av de største handels- og turistsentrene i USA. Først og fremst er selve byen et reisemål for voksne, og er preget av lettkledde damer, pengespill, neonlys og høy partyfaktor. Selve byen er stor, og for å ta deg rundt og oppleve byens mange aspekter, vil du ha mye igjen for å leie en bil fra Sixt bilutleie i Las Vegas. Tar du turen utenfor byen, kan du også oppleve storslått natur i Grand Canyon og Hoover Dam. Hvis du reiser med barn, byr Las Vegas på teaterforestillinger, fornøyelsesparker og tivoli, som for eksempel Stratosphere Tower, som er et av Nord-Amerikas høyeste tårn og som byr på fantastisk utsikt og et tivoli med berg- og dalbane på toppen!
Show more
Greit å vite når du leier i Las Vegas
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Las Vegas?
For å leie en bil med SIXT ved Las Vegas må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Las Vegas.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Las Vegas?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Las Vegas. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 7864 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,7)
Kjøretøyretur
(4,6)
Veien til Sixt
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie i Las Vegas

Hva trenger jeg for å leie en bil i Las Vegas?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Las Vegas?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Las Vegas?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?