Bilutleie
Kissimmee
Kollaps
USA // Kissimmee
Endre personlige detaljer

Leiebil Kissimmee: Sixt Bilutleie online

Velkommen til Sixt bilutleie i Kissimmee, som er et paradis for familien. Her bugner det nemlig av store fornøyelsesparker som hovedsakelig er beregnet for barn, men alle aldersgrupper kan more seg her i dette innholdsrike området i USA. Du kan lettest bevege deg mellom alle stedene når du har en pålitelig leiebil, og med prisene våre er det gjerne penger å spare. Velg det kjøretøyet du vil blant vårt utvalg av økonomiske bybiler, familiebiler som passer perfekt til normal kjøring, robuste 4x4, minibusser dersom dere er mange som vil besøke temaparkene, eller sportsbiler for deg som vil slå deg litt løs i USA.

 
 • Kissimmee/Orlando near Disney
  8000 Fins Up Circle
  34747-1743 Kissimmee

  Ma. - Fr.09:00 - 17:00
  Lø. - Sø.09:00 - 14:00
  Helligdag09:00 - 14:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Kissimmee/Orlando near Disney

  Sixt Bilutleie
  8000 Fins Up Circle
  34747-1743 Kissimmee

  Ma. - Fr.09:00 - 17:00
  Lø. - Sø.09:00 - 14:00
  Helligdag09:00 - 14:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Vi ordner effektivt en leiebil i Kissimmee for deg

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Kissimmee og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Det kommer ubegrenset kjørelengde med våre aller fleste kategorier så du får helt frie tøyler hva gjelder avstander, og flere gebyrer er allerede inkludert i prisen. Du kan etter avtale levere bilen tilbake når det måtte passe deg best, og fine tilleggstjenester som fri passering gjennom bomstasjoner og GPS er alltid tilgjengelige. Med appen vår kan du velge deg eksakt modell ved utlevering. Kanskje er kabrioleten Jaguar F-Type eller SUV-en Chevrolet Tahoe ledige når du kommer.

Stedet ligger åpent for deg med leiebil i Kissimmee

Fra filialen vår i Kissimmee er det bare å komme seg rett på motorveien US Highway 192 og rett til fornøyelsesparkene, som for eksempel Disney`s Animal Kingdom og Magic Kingdom Park. Siden Kissimmee ligger helt sør i USA, er det nesten tropisk klima her og svært frodig landskap, og storbyen Orlando ligger en kjapp kjøretur mot nordøst. Kissimmee har også mengder av golfbaner der du kan bedrive denne eksklusive og avslappende sporten. Sixt bilutleie i Kissimmee er klar til tjeneste for deg.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service