Bilutleie
Key West
Kollaps
USA // Key West
Endre personlige detaljer

Leiebil Key West: Sixt Bilutleie online

Key West er en by i Florida Keys i USA. Byen består av øya som også kalles Key West, og befinner seg helt på sørspissen av Florida. Den enkleste og beste måten å komme seg til byen på er å bestille bilutleie i Key West fra Sixt. Man henter helt enkelt leiebilen på Miami Flyplass, og kan kjøre rundt i byen og resten av Florida med komforten fra en egen leiebil. Når du bestiller leiebil i Key West kan du velge mellom et stort utvalg bilkategorier som personbil, stasjonsvogn og 4x4 SUV. Dersom du vil reise i luksus kan du også leie en sportsbil eller en kabriolet. Hos Sixt får du den perfekte leiebilen for deg, uansett om du er på forretningsreise og vil imponere kunder, eller om du er på familieferie og må tenke på økonomi.

 
 • Miami Flyplass

  Sixt Bilutleie
  3900 NW 25th Street #414
  33142 Miami

  Ma. - Sø.05:00 - 24:00
  Helligdag05:00 - 24:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Leiebiltjenester fra Sixt i Key West

Klikk over her for å lese mer om leiebilkategorier og leiebiltjenester som er tilgjengelig ved bilutleie i Key West. Du kan også beregne priser og bestille ekstra leiebiltjenester her. Behøver du en ekstra GPS, barnesete eller ubegrenset kjørelengde? Sixt gjør alltid sitt beste for at du skal få den riktige bilen for deg, og du vil alltid få en bil i den kategorien du har bestilt. Vi kan imidlertid ikke garantere for at du får en bestemt bilmodell.

Kjøretur i Key West med Sixt

Key West er et herlig sted å tilbringe ferien din i USA på. Øyen som er en del av byen er kjent for sin vakre natur, spennende uteliv og fantastiske strender. Kjør med en leiebil til Key West og de mest spennende områdene i byen, for eksempel hovedgaten Duval Street hvor de aller fleste av byens aktiviteter finner sted. Key West var hjemstedet til Ernest Hemingway, og hans hus er en nødvendig attraksjon for alle som er interessert i kultur og litteratur. Det tropiske området passer perfekt til å nyte en strandferie, og med en leiebil i Key West er du i nærheten av alt, også resten av Floridas spennende attraksjoner.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service