Bilutleie i Kahului

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Kahului

Vi gjør det enkelt å leie bil i Kahului

Vi gjør det enkelt å leie bil i Kahului

Maui er en øy med et variert og vakkert landskap, og vår stasjon for bilutleie i Kahului ligger sentralt plassert. Herfra er det nemlig kort avstand til både slettelandskap og fjell, og det finnes ingen enklere måte å oppdage alt på enn med sitt eget kjøretøy. I utvalget vårt tilbyr vi familiebiler for allmenn bruk, stilige SUV-er, kabrioleter du stolt kan vise frem, minibusser med god plass til alt og alle, eller premium-biler av høyere kvalitet. Hos Sixt kan du levere bilen tilbake etter avtale til en hvilken som helst tid, og det er ingen irriterende ekstragebyrer som vil dukke opp. Du vil kunne nyte Maui fra sin beste side med leiebil i Kahului.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Kahului og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Siden sikkerhet står høyt i kurs hos oss, kan du trygt kjøre rundt i USA sitt øyparadis med en godt forsikret leiebil. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Ubegrenset kjørelengde vil du helt sikkert få fullt utbytte av her hvor det er så mye å oppdage, og fine tilleggstjenester kan skaffes for en billig penge.
Hold deg travelt opptatt med leiebil i Kahului

Hold deg travelt opptatt med leiebil i Kahului

Maui er en utrolig spennende øy, men det er også mange severdigheter rett i nærheten av flyplassen og byen Kahului selv. For den som liker dyreliv ligger Kanaha Pond bare noen minutters kjøring fra stasjonen vår, hvor du har god mulighet til å se på vadefugler i fine omgivelser. Kanaha Beach Park er strandområdet til Kahului by og tilbyr mange vannbaserte aktiviteter, og i Maui kultursenter er det mange smakebiter av lokalt kulturliv å oppleve. Sixt ser frem til å forsyne deg med en leiebil i Kahului slik at du kan nyte USA sin mest eksotiske stat!
Show more
Greit å vite når du leier i Kahului
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Kahului?
For å leie en bil med SIXT ved Kahului må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Kahului.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Kahului?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Kahului. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 4114 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
Kjøretøyretur
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie i Kahului

Hva trenger jeg for å leie en bil i Kahului?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Kahului?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Kahului?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Kahului

Vis mer