Bilutleie i Indianapolis

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Indianapolis

Praktisk med leiebil i Indianapolis

Praktisk med leiebil i Indianapolis

Mange forbinder Indianapolis med fart og spenning på Indianapolis Motor Speedway, men byen har mye å by på for alle aldersgrupper og ulike interesser. En spennende matkultur, shopping, kulturarrangementer og festivaler er bare noe av det du kan oppleve i den pulserende storbyen. Likevel, som i mange av USAs byer, dekker ikke kollektivtransporten mer enn de mest sentrale områdene. Lei en bil fra Sixt bilutleie i Indianapolis og få med deg mer. Her har vi et stort utvalg av kjøretøy som stasjonsvogner, sportsbiler og romslige SUV-modeller som passer for ulike behov og budsjetter. Sixt har stasjoner for bilutleie i Indianapolis på flere sentrale steder. Blant annet finner du oss på Indianapolis International Airport (IND) slik at du kan hente leiebilen i Indianapolis så fort du har hentet bagasjen. Hos oss får du ubegrenset kjørelengde inkludert i prisen så du kan få med deg mer av storbyen. Skal du kjøre mye rundt, kan det lønne seg å reservere en GPS, og ta gjerne en titt på våre tilleggsforsikringer. Sixt sin stasjon for leiebiler i Indianapolis kan ikke garantere at du får en bestemt modell, men vi ordner alltid en bil i samme kategori.
Utforsk hele storbyen med leiebil

Utforsk hele storbyen med leiebil

Med egen leiebil i Indianapolis kan du velge og vrake i spennende severdigheter. Er du interessert i motorsport, er et besøk på Indianapolis Motor Speedway en nødvendighet. Her arrangeres store internasjonale konkurranser som Indy 500 og Allstate 400 Brickyard. Få også med deg den vakre kirken Scottish Rite Cathedral med et stort orgel og fargerik glassmosaikk. Er du på familieferie, vil barna like et besøk i dyrehagen som også har karuseller, eller ta turen til barnemuseet som er det største av sitt slag i verden. Trenger du en pause fra USAs karakteristiske skyskrapere og trafikkdur, anbefales en tur til White River Gardens eller Garfield Park Conservatory and Sunken Garden.
Show more
Greit å vite når du leier i Indianapolis
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Indianapolis?
For å leie en bil med SIXT ved Indianapolis må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Indianapolis.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Indianapolis?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Indianapolis. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Indianapolis

Hva trenger jeg for å leie en bil i Indianapolis?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Indianapolis?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Indianapolis?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Indianapolis

Vis mer