Bilutleie i Hawaii

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Hawaii

Vi gjør det lettvint å leie bil på Hawaii

Vi gjør det lettvint å leie bil på Hawaii

Hawaii er nok et drømmereisemål for mange, med sitt tropiske klima og kulturlivet som inviterer til rytme og dans. Sixt bilutleie på Hawaii lar deg komme nært innpå dette forlokkende øyparadiset, og vi har over 100 års erfaring i å gi gode kundeopplevelser jorden rundt. I utvalget finnes kategoriene familiebiler som er lette å håndtere, kabrioleter som lar deg kjenne havluften mens du kjører, romslige minibusser, firehjulstrekkere som enkelt takler kupert landskap, eller premium-biler for den som vil være litt spandabel mot seg selv. Kjøretøyene våre er selvfølgelig godt forsikret, så det er trygt og rimelig å leie bil i denne spesielle delen av USA.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie på Hawaii og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Hos Sixt kan du levere bilen tilbake på det tidspunktet som passer best for deg, og fri kjørelengde gjør at du kan bli lommekjent på Hawaii. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Air condition er selvsagt alltid installert siden temperaturene kan bli høye, og flere nyttige tilleggstjenester kan skaffes for en rimelig penge.
Nyt sommer og sol med leiebil på Hawaii

Nyt sommer og sol med leiebil på Hawaii

USA er kjent for sitt mangfold av folkeslag og kulturer, og du vil få en god smak av dette også på Hawaii. Du kan dra på restauranter og nyte retter fra for eksempel Japan, Kina og Portugal, og du har bademuligheter overalt selv under vintermånedene. Hawaii har også mange høye fjell du kan gå opp på og nyte utsikten fra, og faunaen er veldig ulik den vi er vant til i Europa. Hovedstaden Honolulu har et heftig natteliv og uteliv, så det er utrolig mye spennende som venter deg når leier bil på Hawaii.
Show more
Greit å vite når du leier i Hawaii
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Hawaii?
For å leie en bil med SIXT ved Hawaii må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Hawaii.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Hawaii?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Hawaii. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 9211 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,8)
Kjøretøyretur
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie i Hawaii

Hva trenger jeg for å leie en bil i Hawaii?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Hawaii?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Hawaii?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?