Bilutleie i Grand Canyon

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Grand Canyon

Leiebiltjenester fra Sixt i Grand Canyon

Leiebiltjenester fra Sixt i Grand Canyon

Den aller beste måten å utforske og oppleve en av verdens mest spennende attraksjoner, er å bestille bilutleie i Grand Canyon. Den fantastiske kløften i Arizona i USA er virkelig en av de tingene man bør oppleve minst én gang i livet. Du kan enkelt hente bilen på Phoenix Sky Harbor Flyplass og kjøre en Sixt leiebil til Grand Canyon. Du kan velge mellom et stort utvalg leiebilkategorier slik at du kan finne den bilen som møter dine behov best. Trenger du en romslig stasjonsvogn, kraftig 4x4 SUV, sporty personbil eller kanskje en stilig kabriolet? Uansett om du er på jakt etter økonomi eller luksus, så kan du finne det i bilparken hos Sixt i USA. Klikk over her for å lese mer om hvilke leiebilkategorier som er tilgjengelige for bilutleie i Grand Canyon og Phoenix. Der kan du også se stasjonens åpningstider og beregne priser på den leiebilen du ønsker. Hvis du klikker deg videre kan du bestille leiebil og velge mellom ekstra leiebiltjenester som ekstra forsikring, ubegrenset kjørelengde og utstyr som GPS eller barnesete. Du vil alltid få en leiebil i kategorien du velger, men vi kan ikke garantere for en bestemt bilmodell.
Kjøretur i Grand Canyon med Sixt

Kjøretur i Grand Canyon med Sixt

Grand Canyon er på UNESCOs verdensarvliste, og det er ikke uten grunn. Med en leiebil i Grand Canyon kan du enkelt og komfortabelt oppleve det enorme området. Dersom du har med deg et telt i bilen finnes det flere steder hvor du kan telte og tilbringe natten i den spennende naturen. I Grand Canyon kan du med det blotte øye se nesten to milliarder år av historie i de bratte veggene. Det er en ren skattejakt for alle geologer, men det er et syn for ethvert menneske også. South Rim er det vanligste området for turister å besøke for å se kløften, men man kan også elverafte, gå lange turer, løpe ved de bratte veggene eller fly i helikopter over kløften i solnedgang. Kun fantasien setter stopper når man har en leiebil i Grand Canyon tilgjengelig som tar deg dit du måtte ønske.
Show more
Greit å vite når du leier i Grand Canyon
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Grand Canyon?
For å leie en bil med SIXT ved Grand Canyon må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Grand Canyon.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Grand Canyon?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Grand Canyon. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 15092 anmeldelser
Kjøretøyretur
(4,8)
På Sixt-stasjonen
(4,7)
Veien til Sixt
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie i Grand Canyon

Hva trenger jeg for å leie en bil i Grand Canyon?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Grand Canyon?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Grand Canyon?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?