Bilutleie i Florida

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Florida

Leiebiltjenester fra Sixt i Florida

Leiebiltjenester fra Sixt i Florida

Den aller beste måten å oppleve Florida på er å bestille bilutleie i Florida fra Sixt. Da kan du helt komfortabelt reise rundt i den kjente delstaten i USA og se alle attraksjonene på nært hold. Det er den sørligste av fastlandsdelstatene i landet og huser spennende byer som Jacksonville, Miami og Orlando. Når du bestiller leiebil i Florida får du velge blant en rekke leiebilkategorier som personbil, stasjonsvogn, 4x4 og minibuss. Du kan leie den bilen som passer ditt behov best, uansett om du ønsker å kjøre med maksimal komfort i en luksus-SUV eller om du vil spare penger med en økonomi-personbil. Du kan til og med leie en sportsbil eller en kabriolet! Du har mulighet til å leve ut drømmene dine med Sixt bilutleie i Florida. Her kan du lese mer om hvilke Sixt-stasjoner og leiebilkategorier som er tilgjengelig når du skal booke leiebil i Florida. Det finnes en stasjon på hver av de store flyplassene i delstaten, blant annet i Miami, Orlando og Palm Beach. Her kan du også beregne priser på leiebil og booke den over internett. Da velger du også hvilke leiebiltjenester du ønsker. Du kan få ubegrenset kjørelengde, barnesete til de minste og GPS, for å nevne noe.
Kjøretur i Florida med Sixt

Kjøretur i Florida med Sixt

Du kan gjøre det beste ut av besøket ditt dersom du kjører i en komfortabel leiebil i Florida. Da er det kun lengden på oppholdet ditt som setter stopper for hvor mye du kan oppleve sør i USA. Delstaten har overflod av sandstrender og spennende fornøyelsesparker som virkelig er de store turistattraksjonene. Både barn og voksne kan ha en herlig opplevelse i for eksempel Disney World, Sea World, Kennedy Space Center eller Universal Studios (som også har en hel verden dedikert til Harry Potter-fans). Du kan også oppleve byer som St. Augustine, Fort Lauderdale, Miami og Orlando hvor kulinariske opplevelser står i kø. Uansett hvilken opplevelse du er på jakt etter, så kan du finne det i fantastiske Florida.
Show more
Greit å vite når du leier i Florida
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Florida?
For å leie en bil med SIXT ved Florida må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Florida.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Florida?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Florida. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,4
Basert på 47802 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,6)
Kjøretøyretur
(4,6)
På Sixt-stasjonen
(4,5)

Vanlige spørsmål om leie i Florida

Hva trenger jeg for å leie en bil i Florida?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Florida?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Florida?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?