Bilutleie i Dallas

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Dallas

Raskt og problemfritt å hente leiebilen i Dallas

Raskt og problemfritt å hente leiebilen i Dallas

Dallas minner oss om cowboyer, oljeproduksjon, barbeques, enorme kjøpesentre og ikke minst den berømte TV-serien ved samme navn. De fleste har et bilde av hvordan den myteomspunne storbyen i en av de sørligste statene i USA ser ut. Sixt har flere stasjoner for bilutleie i Dallas, og her finner du et bredt utvalg leiebiler. Enten du ser etter en økonomibil eller luksusbil, har vi et passende kjøretøy. Velg en av våre stasjonsvogner, 4x4-modeller, sportsbiler eller en lekker cabriolet. Sixt har alltid stasjoner på sentrale steder så det er enkelt for deg å finne oss. En av våre stasjoner for bilutleie i Dallas ligger på flyplassen Fort Worth International Airport (DFW). Hent leiebilen i Dallas med det samme du går av flyet, og du er klar for forretningsreisen eller ferien. Forhåndsbestiller du det du trenger av ekstrautstyr som GPS, barnesete og tilleggsforsikringer, går det enda raskere å hente bilen. Du kan til og med forhåndsbetale for tollen så du slipper å stresse med det underveis. Når du har reservert en bil ved Sixt sin stasjon for leiebiler i Dallas, kan vi ikke garantere at du får en bestemt modell, men vi ordner alltid en bil i samme kategori.
Se mer av storbyen Dallas med leiebil fra Sixt

Se mer av storbyen Dallas med leiebil fra Sixt

Den sjarmerende storbyen i USA har et stort antall attraksjoner for enhver smak. Med egen leiebil i Dallas får du med deg mer. Sett kursen mot sentrum for et pulserende uteliv, restauranter og shopping i verdensklasse. Du finner et stort antall museer med alt fra historie, kunst og politiske hendelser som tema. Reiser du med barna, vil de la seg begeistre av akvariet i Fair Park med over 6000 fisk og havdyr. I dyrehagen i Oak Cliff bor det over 8000 forskjellige dyr. Langs innsjøen White Rock Lakes øst i byen finner du Dallas Arboretum og den botaniske hagen som også er verdt et besøk.
Show more
Greit å vite når du leier i Dallas
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Dallas?
For å leie en bil med SIXT ved Dallas må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Dallas.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Dallas?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Dallas. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,4
Basert på 3499 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,7)
Kjøretøyretur
(4,6)
Overlevering av kjøretøy
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie i Dallas

Hva trenger jeg for å leie en bil i Dallas?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Dallas?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Dallas?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Dallas

Vis mer