Bilutleie
Connecticut
Kollaps
USA // Connecticut
Endre personlige detaljer

Leiebil Connecticut: Sixt Bilutleie online

Velkommen til Sixt bilutleie i Connecticut! Vi har filialer i to av de største bebygde områdene, nemlig New Haven og Hartford, og dermed er det lett å komme seg frem til oss siden det er gode muligheter for kollektivtransport. Connecticut er en av de mindre statene i USA, og dermed er det kort vei til de fleste opplevelsene som du lettest kan oppleve med eget kjøretøy. Utvalget vårt her består av familiebiler til normalbruk, minibusser for dere som er mange på tur hit, 4x4 som ligger godt på veien, sportsbiler så du kan føle deg som en del av de mest velstående, eller minibusser med opptil hele 15 seter.

 
 • West Haven

  Sixt Bilutleie
  371 Derby Ave
  06516-1003 West Haven

  Ma. - Fr.08:00 - 17:30
  Lø.08:00 - 12:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Vi gjør det lett å ordne med leiebil i Connecticut

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner for bilutleie i Connecticut og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Alle modellene våre har selvsagt air condition installert så du får et behagelig klima i bilkupeen, og ombooking og kansellering av bestillingen er gratis før du henter kjøretøyet. Du får fri kjørelengde med på kjøpet siden USA er et eldorado for road trips, og en rekke gebyrer er medberegnet i prisen. Prøv gjerne også nyttige oppgraderinger som ekstra førertillatelse og fri passering gjennom bomstasjoner. Få full utbytte av smarttelefonen og bruk appen vår til å velge deg eksakt modell ved utlevering.

Ha frie tøyler med leiebil i Connecticut

Hvis du kjører mot Cockaponset nasjonalskog, er det mye fint dyreliv og villmarksområder du kan få med deg, og du vil også kunne se mye fint i Salmon River State Forest. Connecticut har en veldig vakker kystlinje i sør, og mot sørvest er det heller ikke langt til storbyen New York, som er den største byen i USA. Det er mange dører som åpner seg for deg når du leier bil i Connecticut fra Sixt.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service