Bilutleie i California

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved California

Leiebiltjenester fra Sixt i California

Leiebiltjenester fra Sixt i California

California er kanskje den mest kjente delstaten i USA som ligger helt på vestkysten av landet. Det er i denne delstaten hvor man finner San Francisco, San Diego, Los Angeles og Sacramento. Ved å bestille bilutleie i California fra Sixt kan du komme deg rundt på egne premisser. Du kan velge mellom en rekke bilkategorier som personbil, stasjonsvogn, 4x4 og minibuss. I tillegg til det kan du bestille en luksus-sportsbil dersom du ønsker å oppleve California i stil, eller en billig økonomi-bil dersom du reiser på et stramt budsjett. Sixt har uansett en leiebil for deg! Her kan du lese mer om hvilke Sixt-stasjoner og leiebilkategorier som er tilgjengelig ved bilutleie i California. Du får alltid en bil i den kategorien du velger, men vi kan ikke garantere for en bestemt modell. Her kan du også bestille leiebil over nettet og legge til eventuelle leiebiltjenester som GPS, barnesete, ekstra sjåfør eller ekstra forsikring. Du skal både være sikker og komfortabel i din Sixt-leiebil i California.
Kjøretur i California med Sixt

Kjøretur i California med Sixt

Det finnes flere flyplasser man kan reise til, for eksempel San Francisco International Airport, og leie bil her. Det er et velkjent fenomen at alle i California kjører. Dersom du våger deg ut på de enorme, mangefelts motorveiene, er en leiebil i California virkelig måten å oppleve delstaten i USA på. Delstaten som strekker seg langs store deler av vestkysten har en varierende geografi med alt fra heftige fjell i Sierra Nevada, kraftige klipper og høye fossefall i Yosemite nasjonalpark, og fruktige Central Valley hvor man finner både Sacramento og Fresno, vest for dalen ligger San Francisco med sine bratte bakker, søte trikker og spennende kulturopplevelser. Sør for dalen ligger Los Angeles som er mest kjent som hjemmet til Hollywood og den amerikanske filmindustrien. Det anbefales også å kjøre leiebilen helt sør i California og til San Diego hvor et besøk på San Diego Zoo ikke må gås glipp av. Dersom du bestiller leiebil i California kan du ta hele rundturen og oppleve det beste av den amerikanske delstaten på én ferie.
Show more
Greit å vite når du leier i California
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i California?
For å leie en bil med SIXT ved California må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i California.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i California?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i California. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 23330 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,7)
Overlevering av kjøretøy
(4,7)
Kjøretøyretur
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie i California

Hva trenger jeg for å leie en bil i California?
Kan jeg bestille en langtidsleie i California?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i California?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?