Bilutleie
Beverly Hills, CA
Kollaps
USA // Beverly Hills, CA
Endre personlige detaljer

Leiebil Beverly Hills, CA: Sixt Bilutleie online

For deg som vil få et glimt av hvordan rikingene i USA lever, er det fullt mulig å leie bil i Beverly Hills i California. Da kan du kjøre opp i åsene og se enorme gods og villaer, og kjører du lenger opp i de grønne åsene, kan du også nyte fin utsikt over det enorme byområdet som utgjør Los Angeles. Det er også mange spennende museer i denne bydelen. I utvalget vårt finner du kjøretøy som økonomibiler til gunstige priser, brukervennlige familiebiler, smekre kabrioleter som står i stil til rikmannslivet i Beverly Hills, eller minibusser for deg som har mange med deg på reisen.

 
 • Beverly Hills
  264 S La Cienega Blvd
  90211-3302 Beverly Hills

  Ma. - Fr.09:00 - 17:00
  Lø. - Sø.09:00 - 15:00
  Helligdag09:00 - 17:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Beverly Hills

  Sixt Bilutleie
  264 S La Cienega Blvd
  90211-3302 Beverly Hills

  Ma. - Fr.09:00 - 17:00
  Lø. - Sø.09:00 - 15:00
  Helligdag09:00 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Vi gjør det enkelt å ordne med leiebil i Beverly Hills, CA

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Beverly Hills i California og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi gir alle kundene våre mulighet til å be om gratis ombooking av bestillingen før henting, og det er flere gebyrer medberegnet i prisen, noe som vil spare deg for ekstra utgifter. Med ubegrenset kjørelengde, som vi inkluderer med våre fleste kategorier, ligger Beverly Hills og California åpent for deg, og vi har alltid nyttige oppgraderinger på lager. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Mange opplevelser venter på deg med leiebil i Beverly Hills, CA

Kjører du rundt i Beverly Hills på kveldstid, kan du se det enorme lyshavet som utgjør Los Angeles by, og det er flere fine parkområder du kan komme deg til her. Ta en kjøretur ned til kysten og Santa Monica som byr på noe av det beste strandlivet i USA, og det kryr selvsagt av gode spisesteder i Beverly Hills. Sixt bilutleie i Beverly Hills i California lar deg se den rikeste delen av Los Angeles.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service