Bilutleie i Atlanta

 

Mest populære i Atlanta

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Atlanta Hartsfield Flyplass som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Atlanta

Leiebiltjenester fra Sixt i Atlanta

Leiebiltjenester fra Sixt i Atlanta

Atlanta er en storby og hovedstaden i delstaten Georgia i USA. Den smarteste måten å komme seg rundt i byen og delstaten på er å bestille bilutleie i Atlanta fra Sixt. Da kan du enkelt komme deg fra A til B, uansett om du er på firmatur, familieferie eller bilferie i USA. Du kan hente leiebilen på flere Sixt-stasjoner i Atlanta, blant annet ved Atlanta Hartsfield International Airport. Da kan du velge bilen din fra det store utvalget modeller og kategorier som Sixt tilbyr. Hva med en luksus-sportsbil som virkelig kan imponere kollegaene dine? Eller kanskje en stor minibuss eller stasjonsvogn i økonomi-klasse som rommer hele familien? Uansett hvilken leiebil du ønsker, så er en slik leiebil i Atlanta tilgjengelig. Les mer om hvilke leiebilstasjoner og tilgjengelige leiebilkategorier som finnes i Atlanta over her. Vi garanterer at bilen du får er i den kategorien du ønsker, men vi kan ikke love at du får en spesifikk bilmodell. På denne siden kan du også beregne priser, bestille leiebil i Atlanta og legge til eventuelle leiebiltjenester. Kanskje du trenger en GPS som gjør det enklere å navigere i ukjente områder, mulighet for å ha en ekstra sjåfør som gjør transportetappene lettere, eller et barnesete til minsten?
Kjøretur i Atlanta med Sixt

Kjøretur i Atlanta med Sixt

Du kan enkelt komme deg rundt i Georgia og Atlanta ved å booke bilutleie i Atlanta. Du kan virkelig oppleve både storbylivet og spennende områder i delstaten med komforten fra din egen leiebil. Storbyen Atlanta er velkjent for flotte kunst-, teater- og kulturopplevelser. Byen får ofte besøk av Broadway-oppsetninger og alle kunstinteresserte bør besøke High Museum of Art. Det er også en rekke severdigheter i byen som appellerer til hele familien, blant annet Georgia Aquarium, som er verdens største innendørsakvarium, og spennende krigshistorie fra borgerkrigen blant annet på Atlanta Cyclorama & Civil War Museum. For alle som er interessert i mat, kan Atlanta by på en sterk kulinarisk scene med spennende mat fra all verdens kjøkken. Alt dette kan man enkelt oppleve med leiebil i Atlanta.
Show more

Greit å vite når du leier i Atlanta

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Atlanta?
For å leie en bil med SIXT ved Atlanta må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Atlanta.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Atlanta?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Atlanta. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Atlanta

Hva trenger jeg for å leie en bil i Atlanta?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Atlanta?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Atlanta?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Atlanta

Vis mer