Bilutleie
Aspen CO
Kollaps
USA // Aspen CO
Endre personlige detaljer

Leiebil Aspen, Colorado: Sixt Bilutleie online

Aspen er stedet for deg som elsker skisport og som vil oppleve spektakulære naturopplevelser i USA! Den lille byen Aspen ligger i Colorado ved fjellkjeden Rocky Mountains, og med leiebil i Aspen kan du enkelt komme deg mellom de ulike skianleggene. Sixt bilutleie sørger for at du kan utnytte dette området til fulle og vi tilbyr alltid rimelige priser på kjøretøyene våre. Vi har et stort utvalg av praktiske kompaktbiler og stasjonsvogner med plass til hele familien. Vi tilbyr også SUV med firehjulstrekk for den mer eventyrlystne, slik at du kommer deg trygt frem uansett hvor reisen tar deg. Sixt sørger for at du får en sikker og komfortabel transport i dette herlige fjellområdet i USA.

 
 • Aspen/Pitkin County Flyplass

  Sixt Bilutleie
  233 Airport Rd
  81611-3569 Aspen

  Ma. - Sø.09:00 - 20:00
  Helligdag09:00 - 20:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Basalt/Deliveries

  Sixt Bilutleie
  310 Market St First Floor
  81621-7401 Basalt

  Ma. - Sø.09:00 - 17:00
  Helligdag09:00 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Gjør turen komplett med leiebil i Aspen (CO)

Sixt bilutleie i Aspen tilbyr flere tilleggstjenester slik at du kan skreddersy oppholdet ditt. Hvis du trenger ekstrautstyr som barneseter, ekstra sjåfør og GPS, ordner vi selvfølgelig dette for et lite ekstragebyr. Du har alltid gratis ombooking og kansellering inkludert i prisen, i tillegg til forsikring slik at du kan føle deg trygg når du er ute på veien. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Opplev mer med leiebil i Aspen, Colorado

Aspen er en av de mest populære skidestinasjonene i USA, men denne fjellbyen har også mye annet å tilby. Her er det naturen som spiller hovedrollen, og både rafting, klatring, sykling og golf er populære aktiviteter. I Aspen sentrum finnes det også utallige kunstgallerier, restauranter og eksklusive butikker. Bilutleie i Aspen gjør det også mulig å besøke kjente vinterdestinasjoner som fjellområdet Aspen Snowmass, der du både kan gå langrenn og spenne på deg snøbrettet. Andre populære aktiviteter er hesteridning, kanopadling og fjellturer på de mange stiene i distriktet. Her kan man virkelig nyte naturen til fulle - sommer som vinter!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service