Bilutleie i Arizona

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Arizona

Leiebiltjenester fra Sixt i Arizona

Leiebiltjenester fra Sixt i Arizona

Arizona er delstaten i USA som huser de velkjente byene Phoenix, Tucson og Scottsdale. Det er en spennende ørkendelstat som bare bør oppleves på din neste Amerikatur. Den enkleste måten å komme seg rundt i staten på, er å bestille Sixt bilutleie i Arizona. Du kan velge leiebil fra et stort utvalg bilmodeller og bilkategorier, for eksempel en kraftig luksus-sportsbil som en kabriolet eller en økonomi-stasjonsvogn. Du kan også velge biler som en vanlig personbil, 4x4 eller en minibuss, vi i Sixt har alltid en leiebil som passer for deg. Ved å ha en leiebil i Arizona kan man enkelt oppleve de beste attraksjonene delstaten har å by på.Over her kan du lese mer om hvilke leiebilstasjoner, leiebilkategorier og ekstra leiebiltjenester som er tilgjengelig når du skal bestille leiebil i Arizona. Det er mulig å bestille blant annet GPS, barnesete og ekstra kjørelengde til din leiebil. Du kan også beregne priser på leiebilen din og bestille leiebil over internett. Vi garanterer alltid at bilen du får er av den kategorien du valgte, men vi kan ikke garantere for bestemte modeller.
Kjøretur i Arizona med Sixt

Kjøretur i Arizona med Sixt

Når man reiser til Arizona lander man vanligvis på Phoenix Sky Harbor International Airport. På flyplassen finnes det en Sixt-stasjon for bilutleie i Arizona slik at man enkelt kan komme seg inn til sentrum av Phoenix eller kjøre til destinasjonen. Med en leiebil kan man enkelt se den viktigste og mest spektakulære attraksjonen i delstaten, nemlig Grand Canyon. Som turist må man se det naturlige underverket, beskue de nydelige utsiktene og gå seg en tur langs de bratte skrentene. Når man har sett seg mett på Grand Canyon kan man ta en tur tilbake i tid til ville vesten i byen Prescott. Der kan man oppleve en klassisk saloon, se en ordentlig rodeo og ri på hester i ørkenområder. Ved å bestille en leiebil i Arizona gjør du transportetappen mye lettere og du kan nyte ferieturen i USA på best mulig måte.
Show more
Greit å vite når du leier i Arizona
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Arizona?
For å leie en bil med SIXT ved Arizona må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Arizona.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Arizona?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Arizona. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 7409 anmeldelser
Kjøretøyretur
(4,7)
På Sixt-stasjonen
(4,7)
Veien til Sixt
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie i Arizona

Hva trenger jeg for å leie en bil i Arizona?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Arizona?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Arizona?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Arizona

Vis mer