Bilutleie i Punta del Este

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i Punta del Este

*Prisene ble beregnet den 01.02.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Punta del Este Flyplass som starter den 08.02.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Punta del Este

Hvordan skaffe leiebil i Punta del Este?

Hvordan skaffe leiebil i Punta del Este?

Punta del Este er et svært glamorøst feriested i Uruguay, med svære hoteller og lange strender. Byen er lokalisert på en tynn halvøy cirka 140 kilometer øst for hovedstaden Montevideo og er viden kjent for sitt velstående og gode liv, og kanskje vil du til og med få øye på en kjendis under ditt besøk. Det meste av Uruguays kyst er verdt å få med seg, og det kan du gjøre best med en leiebil fra Punta del Este. Da kan du føle deg som konge på veien mens du cruiser langs kysten i et komfortabelt kjøretøy. Hos Sixt bilutleie i Punta del Este kan du velge blant økonomibiler til trivelige priser, praktiske familiebiler eller en minibuss dersom hele storfamilien er med.
Hvordan skaffe leiebil i Punta del Este?

Hvordan skaffe leiebil i Punta del Este?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner i Punta del Este og hvilke ekstratjenestene som er tilgjengelige. Se hele Uruguays kyst i all sin prakt med ubegrenset kjørelengde som kommer med samtlige modeller, pluss air condition dersom solen blir for intens. Du kan både hente og levere bilen tilbake når som helst på døgnet. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Punta del Este

Hva du kan oppleve med leiebil i Punta del Este

Punta del Este er delt inn i to deler; den rolige stranden og den røffe stranden, fordi én side har stille vann, mens den andre siden har store bølger og ligger ut mot åpent hav. Kjør med leiebilen langs strendene for å finne den delen som passer deg best, og her finnes flotte promenader du kan spasere langs mens du nyter utsikten. Ta turen om kvelden langs hovedgaten la Gorlero og se alle lysene og rikdommen. Sixt bilutleie i Punta del Este ønsker deg velkommen til sommer og sol.
Show more
Greit å vite når du leier i Punta del Este
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Punta del Este?
For å leie en bil med SIXT ved Punta del Este må du være minst 23 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Punta del Este.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Punta del Este?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Punta del Este. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål
Vanlige spørsmål om leie i Punta del Este
Hva trenger jeg for å leie en bil i Punta del Este?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Punta del Este?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Punta del Este?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Punta del Este

Vis mer