Bilutleie
Punta del Este
Kollaps
Uruguay // Punta del Este
Endre personlige detaljer

Leiebil Punta del Este: Sixt Bilutleie online

Punta del Este er et svært glamorøst feriested i Uruguay, med svære hoteller og lange strender. Byen er lokalisert på en tynn halvøy cirka 140 kilometer øst for hovedstaden Montevideo og er viden kjent for sitt velstående og gode liv, og kanskje vil du til og med få øye på en kjendis under ditt besøk. Det meste av Uruguays kyst er verdt å få med seg, og det kan du gjøre best med en leiebil fra Punta del Este. Da kan du føle deg som konge på veien mens du cruiser langs kysten i et komfortabelt kjøretøy. Hos Sixt bilutleie i Punta del Este kan du velge blant økonomibiler til trivelige priser, praktiske familiebiler eller en minibuss dersom hele storfamilien er med.

 
 • Punta del Este Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Ruta 93 km 113
  20100 Maldonado

  Ma. - Sø.09:00 - 18:00
  Helligdag09:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Punta del Este

  Sixt Bilutleie
  Juan Gorlero 1035
  20100 Punta del Este

  Ma. - Sø.09:30 - 18:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Punta del Este?

Hvordan skaffe leiebil i Punta del Este?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner i Punta del Este og hvilke ekstratjenestene som er tilgjengelige. Se hele Uruguays kyst i all sin prakt med ubegrenset kjørelengde som kommer med samtlige modeller, pluss air condition dersom solen blir for intens. Du kan både hente og levere bilen tilbake når som helst på døgnet. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Punta del Este

Punta del Este er delt inn i to deler; den rolige stranden og den røffe stranden, fordi én side har stille vann, mens den andre siden har store bølger og ligger ut mot åpent hav. Kjør med leiebilen langs strendene for å finne den delen som passer deg best, og her finnes flotte promenader du kan spasere langs mens du nyter utsikten. Ta turen om kvelden langs hovedgaten la Gorlero og se alle lysene og rikdommen. Sixt bilutleie i Punta del Este ønsker deg velkommen til sommer og sol.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service