Bilutleie
Ciudad de la Costa
Kollaps
Uruguay // Ciudad de la Costa
Endre personlige detaljer

Leiebil Ciudad de la Costa: Sixt Bilutleie online

Ciudad de la Costa er et badeparadis i Uruguay med en 16 kilometer lang innbydende strand som byr på lange sesonger med behagelige badetemperaturer. Her finnes også mange laguner og innsjøer hvor det bedrives vannaktiviteter, og hovedstaden Montevideo ligger ikke langt unna når du disponerer leiebil fra Ciudad de la Costa. Dermed kan du når du vil nyte strandlivet om dagen og kanskje ta turen med leiebilen til Montevideo for nattlige aktiviteter. Hos Sixt bilutleie i Ciudad de la Costa kan du velge blant familiebiler og økonomibiler som passer både for alenereisende og hele familier.

 
 • Montevideo Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Ruta IB y Cno de los Horneros
  14000 Canelones

  Ma. - Sø.09:00 - 18:00
  Helligdag09:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

 • Punta del Este Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Ruta 93 km 113
  20100 Maldonado

  Ma. - Sø.09:00 - 18:00
  Helligdag09:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Ciudad de la Costa?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon på Montevideo flyplass og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Ta så mange turer du vil langs hele kysten ettersom du får fri kjørelengde med alle våre modeller pluss air condition som gir effektiv nedkjøling. Bruk våre nettsider for å skreddersy bilen til ditt reiseformål, og vi gir deg full fleksibilitet ved å ha døgnåpent for både inn- og utlevering. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Ciudad de la Costa

Finn din egen uberørte strandlinje da du ikke er avhengig av lokalbussenes rekkevidde. Da er det bare å kaste seg ut i de blå bølgene og nyte livet på kysten. I de mange lagunene kan du bedrive sportslige aktiviteter, mens andre laguner tjener som oppholdssted for mange dyr- og fuglearter. Uruguays hovedstad Montevideo, som ligger like sørvest for Ciudad de la Costa, er et kapittel for seg selv, og bør absolutt avlegges et besøk nå når du har muligheten til det med ditt eget kjøretøy. Sixt bilutleie i Ciudad de la Costa står til din tjeneste.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service