Bilutleie
Miskolc
Kollaps
Ungarn // Miskolc
Endre personlige detaljer

Leiebil Miskolc: Sixt Bilutleie online

Miskolc regnes som hovedstaden i det nordlige Ungarn, og er en av de mer velstående byene i regionen grunnet sin industrivirksomhet. Landskapet rundt byen er preget av Bükk-fjellene som du med leiebil i Miskolc enkelt og komfortabelt kan utforske. Med et eget kjøretøy kan du også dra på spontane, landlige bilturer i området rundt Miskolc, til steder hvor det er vanskelig å ta seg til med kollektivtrafikk. Sixt har mange gode tilbud for deg som vil nyte denne friheten i Ungarn. Hos oss kan du velge blant et stort utvalg topp moderne kjøretøy fra kategorier som familiebiler, økonomibiler og varebiler, eller kjøre langs gatene med stil i en luksusmodell. Velkommen til Sixt bilutleie i Miskolc!

 
 • Miskolc

  Sixt Bilutleie
  Futo u. 73
  3508 Miskolc

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Miskolc?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon i Miskolc og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. På våre nettsider kan du velge deg den kategorien som passer til ditt reisebudsjett, og tilleggsgoder som GPS og ekstra forsikringer kan reserveres for et beskjedent ekstrabeløp. Vi tilpasser oss din timeplan ved å la deg bestemme tidspunkt for tilbakelevering. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Miskolc

Kom deg til det store torget på Rådhusplassen hvor du kan betrakte det yrende folkelivet, og byggestilen på husene rundt vil ta deg mange år tilbake i tid. Ta den korte bilturen til Diosgyor slott som ligger delvis i ruiner, hvor det om sommeren stadig avholdes skuespill med tema fra Middelalderen. Selvsagt er det mange flotte kirker å beundre her i det nordlige delen av Ungarn, blant annet finner du en i Miskolc som er bygget i tre. Se det utrolige palasshotellet Lillafured som med sin beliggenhet bringer assosiasjoner til sagnomsuste eventyrslott. Sixt bilutleie i Miskolc venter spent på ditt oppmøte.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service