Bilutleie på Györ

 

Veibeskrivelse til Györ-stasjon

Adresse

Bartok Bela u.14, 9023 Györ, Ungarn
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 16:00

Våre tjenester ved Györ

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Győr er den viktigste byen i det nordvestre Ungarn og landets sjette største by. Med leiebil fra Győr fra Sixt, har du den unike muligheten til å utforske tre ulike hovedsteder på en og samme dag. Beliggende like ved en av de viktigste veiene i Sentral-Europa, kan du nå både Bratislava, Wien og Budapest fra Győr på kun et par timer. Sentrum av Győr byr også på spennende sightseeing med Püspökvár, biskopens residens, Rådhuset og Benedikterkirken St. Ignatius of Loyola som noen av høydepunktene. Sixt sin filial ligger i gangavstand fra byens sentralstasjon, mens bussholdeplass ligger kun er en rask spasertur unna. Dermed vil du raskt finne frem til Sixt bilutleie i Győr, og våre erfarne ansatte vil sørge for effektiv ekspedering, slik at du vil kunne komme fort i gang med ditt leiebilopphold.
Hvordan skaffe leiebil i Győr? Vårt utvalg av leiebiler i Győr er består av et bredt utvalg modeller i forskjellige størrelser og fasonger. Du kan velge mellom kategorier som sedan og stasjonsvogn for kjernefamilien, økonomibiler til hyggelige priser, varebiler dersom du har mye å frakte, robuste 4x4 eller sportsmodeller som vil gi deg en helt spesiell leiebilopplevelse i Győr. Du vil alltid få gebyrer og forsikringer medberegnet i prisen, slik at du slipper å bekymre deg for uforutsette ekstrautgifter. Air condition for behagelig inneklima er også inkludert. Oppgraderinger som GPS for enkel fremkommelighet og barnesete slik at alle sitter trygt under kjøreturen i Ungarn kan enkelt bestilles ekstra for et mindre tilleggsbeløp. Sixt bilutleie i Győr ser frem til å hjelpe deg med personlig transport.
Show more

Greit å vite når du leier på Györ

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Györ.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Györ?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Györ?
Bestill en langtidsleie ved Györ ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Latest premium additions to the fleet

MB V-Class Aut.
MB V-Class Aut.

Vanlige spørsmål om leie på Györ

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Györ?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Györ

    Vis mer