Bilutleie
Györ
Kollaps
Ungarn // Györ
Endre personlige detaljer

Leiebil Györ: Sixt Bilutleie online

Györ ligger i det nordvestre Ungarn, svært godt lokalisert omtrent midt mellom de to hovedstedene Wien og Budapest. Dermed er Györ det viktigste bysenteret i denne delen av landet, og har et meget godt bevart bysentrum bygget i barokkstil som den har fått internasjonal anerkjennelse for. Med leiebil i Györ kan du komme deg raskt avgårde til andre steder også, ettersom byen ligger i et høyt trafikkert område. Hos Sixt kan du velge blant et utvalg kjøretøy i kategorier som økonomibiler til konkurransedyktige priser, brukervennlige familiebiler, romslige varebiler eller kjør rundt med stil i en av våre luksusmodeller. Velkommen til Sixt bilutleie i Györ!

 
 • Györ

  Sixt Bilutleie
  Bartok Bela u.14
  9023 Györ

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Györ?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon i Györ og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Du kan når som reservere din leiebil og aktuelle oppgraderinger på våre oversiktlige nettsider og hele tiden ha kontroll på totalprisen. Velg tilleggsgoder som GPS og ekstra barnesete til den lille, og vi lar deg levere bilen tilbake når det enn måtte passe deg. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Györ

Györ ligger i et svært vannrikt område av Ungarn, og dermed kan du bruke leiebilen til å kjøre rundt og nyte det frodige landskapet og elvebankene. Kanskje en rasteplass innbyr til en deilig piknik? Her finnes det flere flotte kirker å beundre, der Benediktinerkirken og Karmelittkirken i sin gylne farge er noen av dem. Ta hele familien med til Janos Xantus dyrehage med over 100 forskjellige arter, og om kvelden kan dere kjøre gatelangs for å finne et innbydende spisested. Sixt bilutleie i Györ venter på å få gitt deg nøklene i hånden.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service