Bilutleie på Budapest Váci Road

 

Mest populære i Budapest Váci Road

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Budapest Váci Road som starter den 15.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Budapest Váci Road-stasjon

Adresse

Váci út 141, 1138 Budapest, Ungarn
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
07:00 - 19:00
Lør - Søn
08:00 - 18:00
Helligdager
08:00 - 18:00

Våre tjenester ved Budapest Váci Road

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Kom deg rundt i Ungarns hovedstad med stil og komfort med en leiebil fra Sixt sin filial for bilutleie i Váci-gaten i Budapest. Det er lett å nå frem til oss både med T-bane og buss, og fra flyplassen i sør tar det deg en knapp time med kollektivtrafikk. Sixt utleieservice i distrikt 13, like nord for sentrum, ligger nær elven Donau som renner bedagelig gjennom byen, og kjører du langs elvebredden vil du kunne beundre de mange fine broene og grøntområdene som omringer Budapest. Med leiebil går turen inn til sentrum fort, hvor noen av Ungarns vakreste attraksjoner ligger fremfor deg. Frister det mer med spa og shopping, kan byen også by på opplevelser i verdensklasse — og det til en ganske rimelig penge! Sixt er stolte over å kunne tilby en bilpark i Budapest som holder svært høy kvalitet og som passer for enhver reisekonstellasjon.
Hvordan skaffe leiebil i Váci-gaten i Budapest? Vårt utvalg av leiebiler i Váci-gaten i Budapest består av økonomibiler til konkurransedyktige priser, familiebiler for dagligdags bruk, miljøvennlige elbiler, romslige minibusser eller premiumbiler hvis du ønsker litt luksus på reisen. Med smarttelefon kan du ved utlevering velge deg modell, som BMW 520d eller en Ford Tourneo med plass til hele 9 personer. Merk at vi kun kan garantere for en valgt kategori, og ikke en spesiell modell. Flere forsikringer og gebyrer følger med i leiebilavtalen, og 150 kilometer gratis kjørelengde er inkludert uansett kategori. Oppgraderinger som trådløst internett slik at alle passasjerene kan være online til enhver tid, samt GPS og ekstra sjåfør kan bestilles på være brukervennlige nettsider.
Show more

Greit å vite når du leier på Budapest Váci Road

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Budapest Váci Road?
For å leie en bil med SIXT ved Budapest Váci Road må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Budapest Váci Road.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Budapest Váci Road?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 322 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,9)
Kjøretøyet
(4,8)
Veien til Sixt
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

MB V-Class Aut.
MB V-Class Aut.

Vanlige spørsmål om leie på Budapest Váci Road

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Budapest Váci Road?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Budapest Váci Road?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?