Bilutleie
Uzhgorod
Kollaps
Ukraina // Uzhgorod
Endre personlige detaljer

Leiebil Uzhgorod: Sixt Bilutleie online

Når du leier bil i Uzhgorod hos Sixt, vil vi gjøre vårt ytterste for å sikre deg et helhetlig leiebilopphold, og i tillegg byr vi på priser helt i lavsjiktet og et utvalg av kjøretøy som alltid er nylig oppgradert. Uzhgorod ligger helt i de vestlige delene av det store landet Ukraina, og her er landskapet preget av grønt, flatt og kupert terreng. Velg fritt mellom kategoriene familiebiler til dagligdags bruk, økonomibiler så det blir ekstra enkelt å finne parkeringsplass, 4x4 hvis du vil ta turer litt utenfor allfarvei, og sist, men ikke minst luksusmodeller for noe utenom det vanlige. Alt skulle dermed være klart for å prøve Sixt bilutleie i Uzhgorod.

 
 • Uzjhorod Togstasjon

  Sixt Bilutleie
  Stantsiina 9
  88015 Uzhhorod

  Ma. - Ti.09:00 - 18:00
  On.09:00 - 17:00
  To. - Fr.09:00 - 18:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

 • Uzjhorod

  Sixt Bilutleie
  B.Khmelnitcskogo square 2
  88018 Uzhhorod

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan ordner du med leiebil i Uzhgorod?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner for bilutleie i Truskawez og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi har lagt én av filialene våre strategisk til på Uzhgorod sentralstasjon, og dermed vil du få en rask overgang fra offentlig til personlig transport. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Du må gjerne også bestille oppgraderinger som navigasjonssystem og barnesete til junior.

Hva du kan se og gjøre med leiebil i Uzhgorod

Uzhgorod bysentrum er delt av elven Uzh, og dermed er landskapet rundt frodig og vakkert. Siden tre andre land ligger like i nærheten, kan du se flere nasjonaliteter i bykjernen og høre flere språk bli snakket. Den store parken Bozdos`kyi gir deg ro i sjelen, og mot nordøst fra Uzhgorod kan du kjøre gjennom et grønt dalområde. Her ligger blant annet Nevytsky slott som byr på eventyraktige ruiner og nydelig utsikt. Følger du veiene lenger i samme retning, kommer du til flere nasjonalparker. Med eget kjøretøy vil Ukraina gi deg mange flotte opplevelser.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service