Bilutleie
Odessa
Kollaps
Ukraina // Odessa
Endre personlige detaljer

Leiebil Odessa: Sixt Bilutleie online

I Ukrainas populære ferieby Odessa får du følelsen av å være i Europa, men samtidig har den en særegen atmosfære typisk for dette tidligere sovjetiske landet. Leier du en bil i Odessa, har du et arsenal av overraskende opplevelser foran deg. Hos Sixt bilutleie i Odessa sørger vi for å gjøre reisen din så komfortabel og praktisk som mulig, med vårt brede utvalg av moderne kjøretøy som kan møte enhver reisendes behov. Her kan du velge mellom kvalitetsleiebiler i kategoriene prisgunstige sedaner, brukervennlige stasjonsvogner og robuste SUV-modeller %u2013 helt ut fra hva som passer for deg.

 
 • Odessa Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Odessa International Airport
  65054 Odessa

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

 • Odessa Sentralbanestasjon

  Sixt Bilutleie
  Pryvokzalna Square, 2
  65000 Odessa

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Se det beste av Odessa med egen leiebil

Planlegger du en roadtrip i Ukraina, har du et ypperlig utgangspunkt med leiebil fra Odessa. Sixt sine to filialer finner du henholdsvis på Odessa internasjonale flyplass (ODS) og på Odessa sentralstasjon. Enten du ankommer med fly eller tog, vil du bli møtt av våre vennlige medarbeidere som tar deg raskt gjennom papirarbeidet. Dermed kommer du raskt ut på veien i kjøretøyet ditt. Vi vil også alltid sørge for at du får en leiebil i ønsket kategori, men vi gjør oppmerksom på at tilgjengelige bilmodeller kan variere. Med leiebil i Odessa er mulighetene for herlige og lange kjøreturer mange. Planlegger du en lengre kjøretur, vil det lønne seg å oppgradere til ubegrenset kjørelengde når du forhåndsbestiller. Tredjepartforsikring er alltid inkludert i prisen, eller du kan legge til flere forsikringer etter ønske.

Få med deg strandliv og storslått arkitektur på samme reise

Blant Odessas flotteste attraksjoner skiller byens opera seg ut som en av de mest spektakulære. Herfra kan du kjøre sørover langs den store parken Tarasa Shevchenka til den vakre Arkadia-stranden og hilse på delfiner på Nemo delfinarium på veien. En av de vakreste langturene du kan legge ut på med egen bil, går en times kjøretur vestover til Dniester nasjonalpark der du kan utforske det yrende plante- og dyrelivet.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service