Bilutleie
Lviv
Kollaps
Ukraina // Lviv
Endre personlige detaljer

Leiebil Lviv: Sixt Bilutleie online

Lviv er en av de viktigste byene for Ukrainas økonomi, forretningsliv og reiseliv. Her finner du en herlig miks av katedraler, den historiske gamlebyen som står på UNESCOs verdensarvliste, urbane kaffebarer og et kjøkken som blander ukrainske, polske, jødiske, ungarske og armenske smaker og mattradisjoner. Selvfølgelig finner du også flere av Sixt sine stasjoner for bilutleie i Lviv, og vårt utvalg av kjøretøy er like spennende og variert som attraksjonene i byen. Blant våre leiebiler i Lviv finner du nemlig både sedaner, sportsbiler, cabrioleter og SUV-modeller til konkurransedyktige priser.

 
 • Lviv Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Liubinska Str. 168
  79000 Lviv

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Lviv Sentralbanestasjon

  Sixt Bilutleie
  Lvivsky region
  79000 Lviv

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Slik ordner du leiebil raskt og enkelt i Lviv

Sixt sine stasjoner for bilutleie i Lviv ligger på flere sentrale steder i byen. Blant annet finner du oss på Danylo Halytskyi internasjonale flyplass (LWO) og sentralbanestasjonen Holovnyi. For å gjøre det enkelt for deg har vi inkludert flere goder i prisen, som air condition og tredjepartforsikring. Skal du reise mye rundt i Ukraina, kan det lønne seg å oppgradere til fri kjørelengde. Du kan også reservere et moderne navigasjonssystem og registrere en ekstra sjåfør når du bestiller leiebilen i Lviv fra Sixt. Nøyaktig hvilken bilmodell du får, kommer an på tilgjengelighet ved ankomst, men vi lover å stå klare med en bil i valgte kategori.

Få med deg alle Lvivs severdigheter med en leiebil fra Sixt

Med en leiebil i Lviv får du med deg alle byens severdigheter. Besøk den vernede gamlebyen som stammer fra 1300-tallet, og på torget kan du klatre opp i tårnet til rådhuset for en flott utsikt. Kirkegården Lychakivsky Tsvyntar der flere nasjonale helter ligger begravet, er også verdt et besøk. På høyden Lublin Mound der det pleide å stå et steinslott, er det nå en park og en observasjonsplattform. Byen har også en rekke museer, og et av de mest interessante er apotekmuseet Apteka som holder til i et gammelt apotek fra 1735.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service