Bilutleie
Kiev Boryspil Flyplass
Kollaps
Ukraina // Kiev // Kiev Boryspil Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil på Kiev-Boryspil flyplass: Sixt Bilutleie Online

Informasjon om stasjon
Adresse: Borispol 7
  08307 Kyiv UA +380-443830006
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: KBP
Åpningstider
Ma. - Sø.00:00 - 24:00
 
 

Sixt bilutleie på Kiev-Boryspil flyplass (KBP) gjør det enkelt å skaffe leiebil i Ukrainas største by. Med eget kjøretøy kan du reise rundt etter eget ønske, helt uten å måtte ta hensyn til kolletivtrafikken. Du kan møte opp hos oss hvis du allerede befinner deg i Kiev, eller reservere din leiebil på forhånd over nett eller telefon. Her kan du velge blant kategoriene sedan og stasjonsvogn for kjernefamilien, økonomibiler til hyggelige priser eller den romslige SUV-kategorien. Det er flere nyttige ekstragoder inkludert i prisen uansett hvilken kategori du velger, som kollisjonsskadeforsikring og lokasjonstillegg.

Hvordan skaffe leiebil på Kiev-Boryspil flyplass?

Flyplassen går også under navnet Boryspil internasjonale lufthavn og ligger nesten 3 mil unna Kiev bysentrum. Leiebil fra Kiev-Boryspil flyplass er dermed den klart raskeste og mest effektive måten å starte oppholdet ditt på. Det spiller heller ingen rolle om flyet blir forsinket, siden vi har døgnåpent for både henting og levering av kjøretøyet. Dersom du har behov, kan du kan velge oppgraderinger som navigasjonssystem og barnesete til junior. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Se det nordlige Ukraina med leiebil fra Kiev-Boryspil flyplass

Kiev er full av attraksjoner og severdigheter som best kan oppleves med en leiebil fra Kiev-Boryspil flyplass. Kiev Opera er et praktbygg med utsøkte detaljer du kan beundre, og her er mange overdådige regjeringsbygg som vil få minnebrikken på kamera til å fylle seg raskt. Ettersom Kiev er blant de 10 største byene i Europa, finner du utallige shoppingsentre og handlegater for de shoppingglade. I tillegg er byen kjent for sine mange religiøse bygg hvor St. Sofia-katedralen med sine vakre kupler er noe du absolutt bær få med deg. Vi ser frem til å hjelpe deg med personlig transport i Kiev.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.00:00 - 24:00

Kontakt

Sixtstasjon Kiev Boryspil Flyplass KBP Borispol 7 08307 Kyiv 50.346670, 30.889430 +380-443830006

Sixtstasjon Kiev Boryspil Flyplass KBP

Borispol 7
08307 Kyiv
 
Telefon +380-443830006

Leiebil tjenester på denne stasjonen

  • Bil / stasjonsvogn
  • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service